Az Apple órájának legizgalmasabb funkciója nálunk nem fog működni egy jó darabig

EKG-szerű mérésekre is képes már az új Apple Watch, arra azonban csak most derült fény, hogy a funkció első körben kizárólag az Egyesült Államokban lesz elérhető. De még ott sem azonnal.

2018. szeptember 14. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Különös vád: a Microsofttól másolt az Apple a szerdai bemutatón? Miközben a világ az új iPhone-ok bemutatásával volt elfoglalva magyar idő szerint szerda este, addig a Microsoft Surface vezető kommunikációs menedzserének feltűnt valami.

iPhone Xs: kifinomult hardver, kimaxolt áron Ez most a finomhangolások, apróbb tuningolások éve, de az Apple így is feljebb tudta tornászni a legnagyobb telefonra elkölthető összeget.
Jön az új iPhone, és még mennyi minden! Szerdán este három új iPhone X-et, iPadet, Macbookot és egy halom frissített szoftvert mutathat be az Apple. Összegyűjtöttük, mit tudunk eddig.
A viselhető eszközök még az iPhone-t is lenyomhatják A Wall Street Journal szerint az Apple Watch és az Apple AR-szemüveg még az iPhone-nál is meghatározóbb termék lehet a jövőben.
Nagy siker lenne az Apple Video Egy elemző szerint 2025-re 4,4 milliárd dolláros árbevételt is hozhatna az Apple közelgő platformja.
Az Apple-nek is odacsapnak Trump vámjai? Nem sokkal a pénteki zárás előtt lejtmenetbe kapcsoltak az Apple részvényei miután olyan hírek jelentek meg, hogy a legújabb Kína elleni védővámok az amerikai techcég termékeinek egy részér is...

Zöld utat kapott az Apple a Shazam megvételére az Európai Bizottságtól Az Európai Bizottság vizsgálatát követően jóváhagyta, hogy az Apple informatikai óriáscég felvásárolja a Shazam nevű okostelefonokra kifejlesztett zenefelismerő alkalmazást. A tájékoztatás szerint...
Az Apple egyik első számítógépe 226 millió forintért kelhet el A ritka Apple-1-est egy bostoni aukciósházban árverezik el.
1 000 000 000 000 dollárt is ért ma az Amazon Az Apple után az Amazonnak sikerült ezt elérnie másodikként. 
És akkor a Huawei is újraértelmezi a szenzorszigetet Egy szenzorszigetnek (notchnak) nem kell feltétlenül az Apple elgondolását követnie. Egyre többen keresnek más dizájnt.
Nézze csak a fotókat: hihetőnek tűnő képen az új iPhone-ok és az új Apple Watch Röviddel, hogy az Apple kiküldte idei telefonjainak bemutatójáról szóló meghívókat, meg is jelent az első kép, amely az új modellek lehetséges küllemét mutatja.
Kiszivárgott az iPhone XS Az Apple megerősítette, hogy szeptember 12-én tartja az idei nagy rendezvényét; eközben pedig kiszivárgott az iPhone XS és az eddigi legszebb Apple Watch.