Az Apple órájának legizgalmasabb funkciója nálunk nem fog működni egy jó darabig

EKG-szerű mérésekre is képes már az új Apple Watch, arra azonban csak most derült fény, hogy a funkció első körben kizárólag az Egyesült Államokban lesz elérhető. De még ott sem azonnal.

2018. szeptember 14. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Beismerte az Apple: gondok vannak az iPhone X kijelzőjével Javítási programot indított az Apple, miután kiderült, gond van néhány iPhone X érintőképernyőjével. Pontos számot ugyan nem tudni, hány készülék érintett, de bizonyosan nem marginális a gond, ha az ...

Szétszedték gyorsan az új iPad Prót is, és imádkozzon, hogy ne romoljon el Az iFixit szétszedős csapata gyorsan rámozdult az Apple újdonságaira, így hát a 11-es iPad Próra is sor került. Semmivel sem javítható egyszerűbben, mint a korábban már kivesézett MacBook Air.
Zuhan az Apple, összeomlott a Waberers Nyoma sem maradt a reggeli jó hangulatnak a részvénypiacokon: nagyot esett a Mol, a kamioncég viszont 9 százalékot vesztett értékéből. Szabadesésben az Apple, ugyancsak zuhan a General Electric és az ...
Az Apple elismerte, hogy hibás lehet az iPhone X képernyője És 13 hüvelykes MacBookok sem hibátlanok.
Már iPhone-ról is könnyű OnePlus okostelefonra váltani A OnePlus szeretné az Apple felhasználóit is elcsábítani, ezért iPhone-támogatással bővült a OnePlus Switch.
Nem AirPods, AirDots: a Xiaomi megcsinálta az olcsó bluetooth-os fülhallgatót Röviden csak AirDotsnak hívják a Xiaomi új vezeték nélküli fülhallgatóját. A neve nagyon emlékeztet az Apple AirPodsára, és nem véletlenül.

Fontos frissítés érkezett az Apple Watch-hoz A watchOS 5.1.1-nek hála többé nem lesz levélnehezék a frissítés után az Apple okosórákból.
Stockholm városvezetése beleállt: a kiszemelt kertbe biztos nem kerülhet Apple-áruház Nem adjuk a terünket az Apple-nek valahogy így summázható Stockholm városvezetésének döntése, amely nem engedi, hogy egy népszerű közösségi helyen épüljön fel egy egyébként látványos Apple-áruház.
Az Apple többé nem árulja el, hogy mennyi iPhone-t adott el Egyre kevesebb iPhone talál gazdára, az Apple az egyre magasabb árak miatt mégis egyre sikeresebb. Éppen ezért innentől kezdve titok, hogy egy negyedévben mennyi iPhone-t ad el a cég.
2020-ban jöhet az első 5G-s iPhone Az Intel szállíthatja majd a modemet az Apple első 5G-s okostelefonjába.
Titkolja az eladási számait az Apple Már nem tartja a befektetők számára relevánsnak ezeket az információkat.
Az óra, ami az Apple Watch mindig is lenni akart Az Ikepod korszakalkotó dizájnnal, elképesztő minőségben készült, egyszerre volt vintage és futurisztikus, nem csoda, hogy megtetszett az Apple-nek.