Kásler Miklós elmondta, változtatnak-e az abortuszszabályokon

Korábban az egykori Jobbik-képviselő, ma független Dúró Dóra azt mondta, kötelezővé tenné a magzat szívhangjának meghallgatását abortusz előtt.

2018. szeptember 14. 15:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kásler Miklós 25 milliós miniszteri támogatást adott Demjén Ferenc szuperkoncertjére Szökünk a sötétség felé.

Tisza István halálának századik évfordulójára rendeztek emlékülést Budapesten Kásler Miklós úgy fogalmazott, hogy Tisza István talpig férfi volt: szellemileg és fizikailag egyaránt alkalmas személy, aki egész élete során fejlesztette adottságait.
Kásler így alakítaná át az egészségügyet Csoportpraxisok kialakításával tenné hatékonyabbá az alapellátást Kásler Miklós. ...
Kásler Miklós: szükség lenne csoportpraxisok kialakítására az alapellátásban Ha egy szakorvosnak más szakvizsgája is van, azokat a betegeket is elláthassa, akik kezelésére képesítése feljogosítja vázolta a miniszter.
Pásztor István: vannak pillanatok, amikor kötelező a haza és a nemzet mellé állni Kásler Miklós kiemelte: a délvidékiek sorsa különösen nehéz volt, szembenéztek a tragédiákkal, csapásokkal, nem veszítették el hitüket Istenben, embertársaikban és magyarságukban.
Jön Kásler magyarságkutatója, amelytől nem sok jót remélhetünk A magyar őstörténet kutatására alapítana kutatóintézetet a humánminisztérium, ám Kásler Miklós miniszter eddigi történetírói tevékenysége nem sok optimizmusra ad okot.

Tényleg a legkevésbé támogatott jelölt lett az Operettszínház új igazgatója Kiss B. Atilla a saját társulatának csak 9 százaléka szerint alkalmas az igazgatói posztra, de ez Kásler Miklós emberminisztert a legkevésbé sem érdekli.
Káslerék megmagyarázzák: fogytán a gumikesztyű, de a magyar járványügy egyedülálló A rövid lejárati idő miatt így költséghatékony a megrendelésük ezzel próbálja magyarázni a Kásler Miklós alá szervezett új Nemzeti Népegészségügyi Központ, miért fogytak el az alapvető felszerelések...
Megvan a lista, ők világíthatják át hamarosan az MTA-t A kormány delegáltjai között olyanok is vannak, mint Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter, vagy Lánczi András a Corvinus éléről.
Összetévesztette-e Kásler Miklós a parlamentet egy tanévnyitóval? Döntsék el önök az Emmi-miniszter válaszából, igaza van-e az őt kérdező jobbikosnak!
Kásler Miklós: sikerült kialakítani az ágazatok közötti együttműködést A kultúra területén tapasztalható kisebb-nagyobb lökdösődéseknél sokkal fontosabb az, hogy mit tesznek a kultúra szereplői, és hogy a kormány milyen kereteket teremt mindehhez.
Még a kormánybarát tévé riporterét is lerázta Kásler Miklós Nem kizárt, hogy a miniszternek hirtelen nem ugrott be, hogy a Hír Tv már nem a kritikus sajtó része.