Saját butasága miatt, a legutolsó méteren bukta el a vb-címet

A brit Cook hajrázott óriásit az öttusa vb-n. A legjobbkor bújt ki az ünneplő Prades mögül.

2018. szeptember 14. 16:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tim Cook szerint ilyen drágán is visszük majd az iPhone-okat Az ügyvezető szerint az Apple mindenkit kiszolgál az új iPhone készülékeivel, amelyek közül a legolcsóbb 299 990 forintba kerül. Tim Cook azt is elárulta, hogy miért fizetünk majd többet az új modelle...

Az Apple-vezér elsütötte a hét poénját, pedig csak kiírt valamit a Twitterre Érdekes bejegyzést írt a Twitterre közvetlenül az új iPhone-ok bemutatója előtt Tim Cook, mellyel alighanem több száz embert sikerült félrevezetnie. Pár perc után azonban kiderült a turpisság.

Friss hírek
138 millióból hoznak létre egy munkahelyet a nagyberuházások Számos nagyberuházás bejelentésére került sor az elmúlt néhány évben, melyek összesen több mint 15 ezer új munkahelyet fognak létrehozni.
Négy gyerek meghalt egy hollandiai vonatgázolásban Egy gyerekeket szállító teherbiciklit ütött el egy vonat. Két súlyos sérült is van.
Hivatalos: 217 ezer forint az átlagfizetés Magyarországon! Kár, hogy kamu! ...
A BMW Debrecent választotta Miért döntött a BMW, egy óriási mamutcég mellettünk? Szemügyre kell vennünk a telepítőtényezőket, melyek korántsem olyan unalmasak, mint ahogyan hangzik.
TGS 2018: Mozgásban a God Eater 3 Több japán magazin is kipróbálhatta a TGS-en kiállított God Eater 3 demóját. Ennek örömére most belenézhetünk a Földet megszálló idegenek elleni csatákba. Az Istenfalók nem ismernek kegyelmet!
Orbánnál néha az ötös sem elég Minisztere szerint a kormány megbeszélései olyanok, mint egy vizsga.

120 millió dollárt keresett Apple-részvényein Tim Cook Mintegy 120 millió dollárnak megfelelő részvényopciót hívhatott le az Apple-vezér Tim Cook annak köszönhetően, hogy az Apple-részvények nagyot meneteltek az utóbbi időben, a cég piaci kapitalizációja....
Az Apple vezére 120 milliószor többet keres, mint Steve Jobs Tim Cook gigantikus bónuszt kapott, miután a vállalati bevételek rekordot döntöttek.
Erdogan törökjei vérbosszút állnak Amerikán: szétverik az iPhone-okat, és ezt videóra veszik Nem lennék most sem Donald Trump, sem Tim Cook helyében, miután a nemzettudatos, de talán inkább Erdogan-rajongó török polgárok úgy döntöttek, az Apple mobilkészülékeinek szétkalapácsolásával állnak ...

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
A hajhosszabbítási üzletben feszül egymásnak a két óriás Az egyik a fapados minőséget képviselő műhajakkal, a másik a minőségi igazival hódít.