Saját butasága miatt, a legutolsó méteren bukta el a vb-címet

A brit Cook hajrázott óriásit az öttusa vb-n. A legjobbkor bújt ki az ünneplő Prades mögül.

2018. szeptember 14. 16:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mark Zuckerberg visszavágott Tim Cooknak Miután Tim Cook beszólt a Facebooknak, Zuckerberg arra utasította a Facebook vezetését, hogy kizárólag androidos okostelefonokat használjanak.

Zuckerberg kiadta a parancsot: csak androidos telefont szabad használni Vezérigazgatói utasításra ezentúl csak androidos készülékeket használhatnak a Facebook menedzsmentjének tagjai. Sajtóinformációk szerint a döntésnek köze van az Apple-vezér Tim Cook által néhány hóna...
Traktorral öltek meg egy tigrist Indiában Állítólag 2016 júniusa óta gyilkolta az embereket az észak-indiai Uttar Prades államban.
A csaj nem jár egyedül - november 9., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Rachael Leigh Cook, Freddie Prinze Jr., Paul Walker, Jodi Lyn O'Keefe 

Az Apple vezére nekiment a Facebooknak Tim Cook bírálta azokat a cégeket, amelyek mindenáron profitot próbálnak kisajtolni a fogyasztói adatokból.
Beszólt a nagy riválisainak Tim Cook Az Apple ügyvezetője Brüsszelben azt mondta, hogy egyes tech cégeket csak a nyereség érdekel, a biztonság és a magánszféra nem.
Fegyverként használják ellenünk személyes adatainkat, katonai hatékonysággal Átfogó szövetségi törvényre van szükség az adatbiztonság terén az Egyesült Államokban - mondta el Tim Cook egy brüsszeli konferencián mondott nyitóbeszédében. Nem csoda, hogy ezt a témát kerülgette...
Tim Cook követeli: vonja vissza a Bloomberg a kémkedő rizsszemekről szóló cikket Elege lett Tim Cooknak: személyesen kéri, hogy vonják vissza a Bloomberg Businessweek cikkét, amelyben kínai kémchipekkel hozták összefüggésbe, többek között, az Apple-t.
"Hiányozni fogsz" így búcsúzott a Microsoft elhunyt társalapítójától Bill Gates, Tim Cook és a többiek Sorra búcsúztak a pályatársak, kollégák és barátok Paul Allentől, a Microsoft hétfőn elhunyt társalapítójától.