Svéd housegolyók és egyéb mulatságok

Sűrű hétvégéhez sűrű buliajánló.

2018. szeptember 14. 16:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Importvámokat csökkent Kína Több terméket is olcsóbban lehet majd az országba vinni októbertől, hogy élénküljön a belső fogyasztás.
Sargentini Varsóban Az Európai Bizottság egyelőre nem kéri az Európai Bíróságtól, hogy alkosson véleményt a lengyel legfelsőbb bírósággal kapcsolatos törvényről, amelyet Brüsszel aggályosnak és jogsértőnek tart.
Kim Dzsongun újra találkozna Trumppal Kim azt szeretné, ha Pompeo ismét Phenjanban tárgyalna a nukleáris leszerelésről.
Kint van a Serial harmadik évadának első része!!! Az első két évad tényleg az internetes rádiózás messze legnagyobb teljesítménye volt, itt írtam le két hete, hogy miért. A harmadik évad az amerikai igazságügyi rendszerrel foglalkozik (kicsit egyébként az első is), és itt lehet meghallgatni az első részt (ingyen van, angolul).
MNB: átmenetileg 3 százalék felett lesz az infláció 2019 közepétől várható az inflációs cél fenntartható elérése a jegybank szerint.
Forradalmian új termékkel tarolná a le a piacot egy albán pék Meglátjuk, van-e kereslet ilyesmire.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.
Szalaiék kétszer vezettek, de ikszeltek a Sahtarnál a BL-ben Az 1. kör 2. napjának hétórás meccsein: Ajax-AEK 3-0, Sahtar-Hoffenheim 2-2.