Elődöntőbe jutott a magyar férfi pólóválogatott a világkupában

A fináléért a japánokat legyőző szerb együttessel mérkőzik majd Märcz Tamás csapata.

2018. szeptember 14. 17:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Óriási siker: öt év alatt 1400 milliárd forintot nyert Magyarország Bartal Tamás, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató vezérigazgatója nyilatkozott az Origónak.

A Ninja Warrior egyik legviccesebb játékosa:˝Hiperaktív vagyok és gyogyós˝ Reményi Tamás a 2018-as selejtező egyik legszórakoztatóbb versenyzője. Vízbe zuhanása után sem tört le, és a műsorvezetők kérésére még táncra is perdült.
Egy jó kép Böde Dánielről Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVAAz FTC 2-0-ra verte az MTK-t.
Horváth Éva és Veréb Tamás produkciója - 4. adás Nem volt veszélytelen ez a produkció sem, ugyanis több buktatót is rejtett, de az elképesztő előadás miatt 33 pontot kaptak az ítészektől.
Kádár Tamás fellebbez az eltiltása ellen Mindenképp pályára szeretne lépni a Sahtar Doneck elleni rangadón.
Horváth Éva nagyon próbálkozott, de csak nem sikerült neki Veréb Tamás pedig azzal nyugtatta, hogy a legnehezebb biciklivel próbálkozott, így van esély rá, hogy péntekig ez összejön. 

Tenya Visváder Tamásnak: Igazságtalan lenne egy bátorságról szóló játékban döntősnek lenned Három szavazat érkezett Palácsik Lilláékra, így ők párbajoznak Németh Kristófékkal a negyedik adásban. Tenya nem köntörfalazott, egyértelműen Tamás fejéhez vágta, szerinte nem érdemlik meg, hogy a dön...
Ternák Tamás olyat tett a Pokoli Torony tetején mint még senki azelőtt A 40 éves agrármérnök felszántotta a Ninja Warrior Epizódfináléját, de ez még nem minden. Ezután olyat tett, amit az egész stúdió állva ünnepelt.
Torres Dani: Meggyfa 3. adás Horváth Tamás slágerével lépett ezúttal színpadra Torres Dani a Sztárban Sztár harmadik adásában. A zsűri 40 pontra értékelte a produkciót.
Lőrincz Tamás óriási csata után döntős a birkózóvébén Egy korábban doppingolásért eltiltott orosz ellen léphet szőnyegre a fináléban.
Eke Angéla Pápai Jocival perdülhet táncra legközelebb Princz Nóra és Kemény Tamás fantasztikus tangója láttán Eke Angéla érezte úgy, hogy ő is szívesen táncra perdülne. Ebben társa pedig Pápai Joci lesz a következő adásban.
Szombaton telt ház lesz a budapesti birkózó-vb-n A felfokozott érdeklődés érthető, Lőrincz Tamás is ekkor mutatkozik be a viadalon.