Elődöntőbe jutott a magyar férfi pólóválogatott a világkupában

A fináléért a japánokat legyőző szerb együttessel mérkőzik majd Märcz Tamás csapata.

2018. szeptember 14. 17:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kovács Tamás nagyon élvezte a Korhatáros szerelem forgatását A színész arról is beszélt, hogy szerinte miben rejlik a jó sorozat titka.

Märcz Tamás: Az önbecsülésünk szempontjából volt fontos ez a siker A férfi pólósok szövetségi kapitánya szerint motivációt kell, hogy jelentsen a világkupa-győzelem.
MusicalPlusz 66 decemberben! Jegyek itt! 2018. december 9-én 14:00-kor a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ színpadán lesz a 66. MusicalPlusz. Akik már biztosan ott leszek: Janza Kata Sári Éva Buch Tibor Egyházi Géz...
A Piramisnak köszönhetően győzte le klausztrofóbiáját Geri A játékos elmondása szerint fél a bezártságtól, ám barátja, Tamás úgy döntött, hogy őt küldi be a piramis belsejébe. 
Öt góllal nyert a magyar vízilabda-válogatott Märcz Tamás együttese Japánt verte magabiztosan a világkupa utolsó csoportmeccsén.
Deutsch Tamás lekommunistázta az Európai Parlamentet A kormány megtámadja a Sargentini-jelentést.

Ágazati értékelést adott a Pátria Nyomda Ünnepi sajtótájékoztatón tekintette át az ágazat helyzetét az idén 125 éves Pátria Nyomda Zrt. A 400 főt foglalkoztató nagyvállalat eseményén részt vett és felszólalt Hoffmann Tamás, Újbuda polgármest...
Deutsch Tamás: Brüsszel bevándorláspárti többsége visszaél hatalmával A brüsszeli bevándorláspárti többség olyan helyzetet akar előállítani, amelyben egy nekik mindenképpen kedvező eredmény születik, és az alapján el tudják ítélni Magyarországot.
Deutsch Tamás egy mondatban mosta fel a padlót Junckerrel Deutsch Tamás, a Fidesz politikusa Twitter-üzenetben trollkodta meg az Európai Bizottság elnökét.
Osztódással szaporodik a Jobbik Kicsit olyan, mintha haláltusáját vívná a Jobbik. Először jött Vona bukása, később Toroczkai kikosarazása, aztán Sneider Tamás lett az elnök, most meg egyre többen beszélnek arról, hogy újabb puccs jö...
A futballisták fizetik a szurkolók jegyeit Siófokon A Balaton-partiak gyengén kezdték az NB II-es szezont, György Tamás tulajdonos azonban bizakodó a jövőt illetően.
Elhunyt a Família Kft. Szép Károlya Tragikus körülmények közt, 66 éves korában hunyt el Ádám Tamás színművész - akit legtöbben a kilencvenes évek kultikus sorozata, a Família Kft. Szép Károlyaként ismertek - ugyanakkor láthattuk őt a Sz...