Uranus Vizsgáló néven indítanak helyi lapot Uranus városában, a polgármester nincs elragadtatva az ötlettől

A Missouri-állambeli kisváros közvéleményét alaposan felborzolta az altesti szóvicces újságnév.

2018. szeptember 14. 18:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Letartóztatták a floridai Frédi Flintstone-t
Nem sikerült a bravúr, a negyeddöntőben kiesett Stollár Fanny 1 óra 7 perc játék után kapott ki az amerikai Jessica Pegulától.
Az évad koncertjén vannak túl a Magyar Rádió Művészeti Együttesei Négyszáznyolcvan előadó, hét kórus és minőségi dallamok jellemezték a koncertet.
Döntöttek James Rodríguez sorsáról a Bayern Münchennél A kolumbiai támadó kölcsönben szerepel a német bajnoknál.
Mintha film lenne: elképesztő fotókat csinál legókkal egy magyar fotós Lampert Benedek a toy photography nagy kedvelője, aki, mint mondja, szégyenérzet nélkül vet be mindent, akár sufnituning jellegű megoldásokat is, hogy látványos képeket készítsen.
Kikészíttette tetovált férje bőrét a szerelmes özvegy Elveszteni valakit a világ legnehezebb dolga, és tudni, hogy mi következik azután, talán még rosszabb. Egy család meglehetősen kivételes módon tartotta fenn emlékét egyik elhunyt hozzátartozójának. A 41 éves szenvedélyes tetováló, Chris Wenzel felesége valóra váltotta szerelme utolsó kívánságát, miszerint a férfi egy szokatlan művészeti alkotással akar szerettei emlékeiben élni.

Top hírek:
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.
Budapesten járt a fizikai Nobel-díjas tudós Rainer Weiss a Magyar Tudományos Akadémián tartott előadást.