Erősödéssel zártak a nyugat-európai piacok

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók pénteken.

2018. szeptember 14. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
MNB: átmenetileg 3 százalék felett lesz az infláció 2019 közepétől várható az inflációs cél fenntartható elérése a jegybank szerint.
Elege lett az EU-nak: megbüntetnék a Facebookot Az év végéig kaptak haladékot, hogy eleget tegyenek az uniós fogyasztóvédelmi előírásoknak.
Egy ábrán az, mennyire súlyos probléma ma a migráció A politikusoknak is meg kellene mutatni.
Izgatják az önjáró járművek az IKEA-t A cég azt vizsgálja, hogy a technológia miként javíthatna leginkább az emberek életminőségén.
Még hogy válság? Most kell elkezdeni bevásárolni! A Generali Alapkezelő sajtóebéd keretében számolt be stratégiájáról, idei évéről, jövőbeni terveiről. A cég nyit a vagyonkezelés felé, a tőkepiacokon pedig úgy látja, hogy az amerikai rali kitart még, az európai tőzsdék és a feltörekvő piacok pedig egyenesen beszállási pontot kínálnak.
Növekedési és osztaléksztorit is kínálnak a Wallis autós cégei az Alterában Müllner Zsolt, a Wallis Asset Management vezérigazgatója a BÉT50 konferenciáján beszélt a Wallis autós cégeinek nemzetközi terjeszkedéséről és tőzsdei céljairól, amelyet az Alterán keresztül...

Top hírek:
Így alakulnak a biztosítási díjbevételek Magyarországon Bruttó biztosítási díjbevétel (milliárd forint)
Nem mindig az a jó befektetés, amelyik magas hozamot ígér Tovább nőtt a hazai háztartások vagyona, a Magyar Nemzeti Bank friss adatai alapján csaknem 1 300 milliárd forintot takarítottak meg az első félévben, amelyből a második negyedévre bő 800 milliárd jutott. A félretett pénz mellett a hozamok is növelték a megtakarításokat, hat hónap alatt közel 670 milliárd forinttal írta nemrég a Világgazdaság.
Az egészségügyi kiadások ötödét rosszul költjük el Budapesten zajlott le az Európai Strukturális és Beruházási Alap (ESIF) által finanszírozott eHealth-projektek bemutatkozására szervezett konferencia. Az eseményen felszólaló Sylvain Giraud, az...
Több hely jut majd a gyalogosoknak az új Lánchídon A költségvetésből 7 milliárd forintot adnak a fővárosnak, de csak 2020-ban.
Újabb figyelmeztetést adott ki az OTP Bank Vigyázat: Nem szállnak le a csalók a bank ügyfeleiről, ezúttal módszert váltottak.
FRISS! A Skandináv lottó nyerőszámai a 38. héten Mutatjuk, volt-e telitalálat....