Eldugott kis kávézó lett az Instagram sztárja: mindenki itt akar fotózkodni

A különleges kávézó a finomságai mellett a kinézetével is meghódította az embereket.

2018. szeptember 24. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megmutatjuk a képet, ami miatt letiltotta az Instagram a világ legszexibb nagymamáját – FOTÓ Még mindig hihetetlen, hogy Gina Stewart 48 éves.

Ezentúl törli az Instagram, ha ilyen fotókat töltünk fel az oldalra Ezek a tartalmak nem szerepelhetnek majd a közösségi portálon.
Rekordszámban regisztrálnak szavazásra az amerikaiak Taylor Swift erre buzdító Instagram-posztja miatt Soha nem tapasztalt terhelés éri az online regisztrációs weboldalt.
Használja az Instagram Storiest? Hosszabb videókat is fel lehet majd tölteni, bár volna itt egy nagy "de" A jelenlegi 15 másodperc helyett a jövőben sokkal hosszabb felvételek is elhelyezhetők lesznek a képmegosztó Stories részén. Igaz, némi kompromisszumot le kell nyelniük a felhasználóknak.
Tökös popsik lepték el a netet Pikáns hóbort terjed az interneten, közelebbről az Instagram képmegosztón mindenszentek, vagyis az angolszász Halloween közeledtével. Mivel 2018 a csillámpor éve, néhány sminkmester és testfestő azzal...
Az Instagram is kémkedni fog utánad Olyan funkcióval bővül a képmegosztó app, ami szépen megjegyzi, merre jártál, aztán elárulja a Facebooknak - még akkor is, ha azt már nem használod.

Ez áll a tökéletes Instagram-képek mögött A valóság nem mindig olyan csodás, mint amit a képek alapján gondolnád! Olvasd el Natalie törtnetét, és másképp fogsz tekinteni az Insta posztokra!
Channing Tatumot elöntötte az apai büszkeség, amikor meglátta ezt a fotót kislányáról A világsztár Instagram-oldalán osztott meg egy cuki képet kislányáról.
Paul Bettany kis kedvenceitől Te is elolvadsz A világsztár odavan kis kedvenceiért. Ezt Instagram oldala is igazolja, hisz rengetegszer posztol kutyájáról és macskájáról is egyaránt. A cukiságbomba felrobban a képeket látva.
Raikkönen is megirigyelhetné Bottas vasárnapot összegző Instagram-posztját Parc Fermé: Raikkönen is megirigyelhetné Bottas vasárnapot összegző Instagram-posztját
Nagy Adri megmutatta, miben különbözik az Instagram a valóságtól Megmutatta, hogy régi ruhái hogyan néznek ki a fotókon és a valóságban.
Instagram vs. valóság: Hailey Baldwin közel sem olyan izmos, mint a képein Sok mindenre képes a photoshop...