Eldugott kis kávézó lett az Instagram sztárja: mindenki itt akar fotózkodni

A különleges kávézó a finomságai mellett a kinézetével is meghódította az embereket.

2018. szeptember 24. 12:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jövőre érkezhet Caramel második gyermeke Meglepő kijelentést tett az Instagram-oldalán Szilágyi Sylvi. Caramel felesége ugyanis az egyik rajongó kérdésére miszerint: Szeretnétek még kisbabát? igencsak izgalmas választ adott.  Igen!!!...

#filternélkül "Utazni kevés pénzből is lehet" - Ismerd meg Norinát! A fiatal lány alig egy éve kezdte el utazós tematikájú Instagram-oldalát, amit már közel 10.000-en követnek.
Az Instagram törölni fogja azokat a képeket, amiken valaki kárt tesz magában Egy 14 éves lány öngyilkossága miatt szigorítanak.
75 műgyerek nevelkedik az Instagram legviccesebb-legfélelmetesebb családjában Egy amerikai pár megelégelte, hogy folyton ismerőseik gyerekes fotóit kell nézni a neten, úgyhogy csinálnak ők is sajátokat. A feleség babakollekciójával.
100 kilósan is dögös fehérneműben - Sirokai Diánáért megőrülnek a pasik Sirokai Diána az Instagram sztárja.
Kórházba került a szexi Instagram-sztár, miután egy szál fürdőruhában fotózták a havas Alpokban Térdig süllyedt a hóban, hogy menő képet tegyen közzé, de ez nem tett valami jót az egészségének.

Palik László kipróbálta az Exatlon Hungary pályáját Ahogy telnek a hetek, az Exatlon Hungary adásait nézve sokunk fejében megfogalmazódott már, milyen lehet ezeken az elképesztő pályákon végig menni. Palik László most sokunk álmát váltotta valóra, hisz...
Kiderült, mikor vonhatják össze a Messengert, a WhatsAppot és az Instagramot A jelek szerint eltarthat egy darabig, mire a Facebooknál elkészítik a Messenger, a WhatsApp, valamint az Instagram üzenetküldő funkcióját közösen működtető rendszert. Hogy mikorra vezethetik be a kö...
Hiába a botrányév, óriásit nőtt a Facebook nyeresége tavaly És a forgalma is. Ez viszont a tulajdonukban lévő Instagram és a reklámkiadások növekedésének köszönhető.
Kínos! Ariana Grande nagyon melléfogott új tetoválásával, nem fogja elhinni, valójában mit jelent Kedd éjszaka tette ki büszkén az énekesnő Instagram-oldalára a fotót, melyen legújabb tetoválását csodálhatják meg a rajongók. A kép leírása szerint a japán írásjelek szó szerint azt jelentik, 7 rings...
Isla Fisher spermás poénján szakad az Instagram Borattól tanulja a vicceskedést.
Elítélték a pitonbőrből készült baseball sapkákkal üzletelő multimilliomos örökösnőt Fiatal voltam és naív - védekezett az "Instagram gazdag kölyke".