Koncerttel és kiállítással kezdődött el a CAFe Budapest-fesztivál

Magyarországon rengeteg új, színvonalas kulturális helyszín jött létre, mert bíznak abban, hogy a magyar nemzeti kultúrának reneszánsz időszaka következhet mondta Rétvári Bence.

2018. október 5. 23:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Odáig is elmennek, hogy a politikai érdek fontosabb a gyermekek jövőjénél? Az iskolákban mindig a gyermekek érdeke az első, mi is így fogunk eljárni, vannak egyes szakszervezeti vezetők, akik az érdekképviseletet és a pártpolitikát összekeverik mondta Rétvári Bence.

Évről évre több pénz jut az idősekre Évről évre egyre több pénz jut a nyugdíjasoknak, ez 2019-ben sem lesz másképpen. Idén csaknem 3 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, amely 2,5 millió embert érint. Ennek köszönhetően éves szinten 42 ez...
Harapófogóval kell kihúzni a kormányból, hányan kapnak maximális GYED-et Rétvári Bence két oldalon keresztül sorolta a Fidesz családokat segítő intézkedéseit, csak éppen a kérdésre nem válaszolt.
Nőtt a mentősök fizetése, új mentőállomások épültek Idén a mentőknél minden idők legnagyobb munkaruha-beszerzése történt meg - közölte Rétvári Bence.

Rétvári Bence karácsony előtt még bebizonyította, hogy az ő cinikus válaszainak nincs párja Nem őt kérdezték, de ő válaszolt. A téma a CEU elüldözése és a magyar kormány uniós LMBTIQ-vétója volt.
Újabb emeletes motorvonat szállításáról írtak alá megállapodást Rétvári Bence parlamenti államtitkár szerint a Budapest-Vác vasúti vonalon évente közlekedő utasok 12 milliós szám is indokolja az emeletes, korszerű vonatok forgalomba állítását.
Rétvári Bence: egyre kevésbé jelent szegénységi kockázatot a gyerekvállalás Kutatások szerint Magyarországon egyre csökken a jövedelmi különbség a gyereket nevelő és a gyerek nélküli háztartások között mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
Rétvári Bence meglátogatott egy hajléktalanszállót Szerinte a hajléktalantörvény célja, hogy többszörös segítséget nyújtsanak a társadalom peremére szorult embereknek.