Koncerttel és kiállítással kezdődött el a CAFe Budapest-fesztivál

Magyarországon rengeteg új, színvonalas kulturális helyszín jött létre, mert bíznak abban, hogy a magyar nemzeti kultúrának reneszánsz időszaka következhet mondta Rétvári Bence.

2018. október 5. 23:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jövőre október 4. és 20. között rendezik meg a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivált Jövő évben október 4. és 20. között rendezik meg a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivált immár huszonnyolcadik alkalommal.

Rétvári Bence: a korábbi gyerekvállalást segítené a fiatalok életkezdési támogatása Kutatások szerint a magyarok család- és gyermekbarátok, családban szeretnének élni, ám a fiatalok általában eggyel több gyereket terveznek, mint amennyi megszületik.
A konzultáció felhatalmazást adhat hazánk megvédésére Brüsszel bevándorlást támogató politikájával szemben a magyar kormány hisz a családok megerősítésében fogalmazott Rétvári Bence.
Az iskolák egyházi fenntartása garancia a megmaradásukra Rétvári Bence államtitkár a piarista rend konferenciáján mondott beszédet.
Az állam nem lehet világnézetileg semleges Nem tagadhatja meg keresztény múltját - mondta Rétvári Bence
A kormány már azzal támadja a CEU-t, hogy túl sok kutatási pénzt hoztak Magyarországra Rétvári Bence és az Origó is új rekordot futott a CEU elleni támadásokkal, miközben épp azt mutatták meg, miért szenvedne el az egész hazai tudományos élet súlyos károkat az egyetem elüldözésével.

Így választanák szét az egészségügyet "A kormány célja az állami és a magánegészségügyi rendszer minél egyértelműbb szétválasztása" - jelentette ki Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szomb...
Rétvári Bence: Magyarország a hősök földje Magyarország a hősök, a szabadságharcosok földje emelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a Műegyetemnél.
Rétvári Bence: Az emberek nem maradhatnak az utcán A jogszabály fő célja, hogy a hideg idő beköszöntével beköltöztessék az embereket a hajléktalanszállókra, hiszen ott még senki nem fagyott meg, viszont az utcán igen.
Rétvári Bence: azt tanultuk Deáktól, hogy a szuverenitásból semmi nem adható fel Fontos megtanulnunk Deák Ferenctől, hogy mindenért küzdeni kell, semmi sincs ingyen, és a nemzet számára a legfontosabb kincse, a legnagyobb értéke a szuverenitás, az önrendelkezés.
Rétvári Bence: Ha a hajléktalanok eljutnak a szállókba, van esély kitörni a hajléktalanságból Hétfőtől nem lakhatnak az utcán a hajléktalanok, a felmérések szerint a szállókon van férőhely, és a kormány 9 milliárd forintot költ az ellátásukra. Rétvári Bence államtitkár beszélt a döntés részlet...
Az államtitkár válaszol: azt írják rólad az interneten, hogy hülye vagy! Rétvári Bence egyetemet végzett ember módjára válaszolt arra a kérdésre, mennyivel akarja csökkenteni a felsőoktatási férőhelyek számát a kormány.