Várpalotai kettős gyilkosság: első tárgyalás után elítélhetik a gyilkost

Jövő héten eltemetik a várpalotai gyilkosság két áldozatát, a kétéves Gergőt és édesanyját, Enikőt. Anyát és fiát nem csak egy időben, de közös sírban is helyezik örök nyugalomra. Mint ismeretes: mindkettőjükkel az asszony volt párja, B. Zsolt végzett, aki Enikő barátai és családja szerint képtelen volt feldolgozni a lánnyal való szakítást.

2018. október 6. 3:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zalánki Gergő kikerült a pólóválogatott keretéből A Szolnoki Dózsa balkezes lövője betegség miatt maradt ki Märcz Tamás csapatából.

Éles váltás! Így kezdett teljesen új életet Litkai Gergő A humorista komoly elhatározása.
Sütő Enikő: Sokat javít az önértékelésünkön, ha kreatívak vagyunk A FEM3 Café vendége volt Sütő Enikő, aki a kreativitást témáját járta körbe, hisz a kreatív embert jellemzi a változatosságra törekvés, a kezdeményezés és a nyitottság is.
Feljelentést tesz a DK az inzultált aktivista miatt A párt kormányzati erőszak miatt tesz feljelentést, mivel Varga Gergő aktivistájukat egy biztonsági őr meglökte.
Szombati vendég Détár Enikő: Képzeletbeli világba menekültem Détár Enikő hazánk egyik legtöbbet foglalkoztatott színésznője. Noha mostanra teljesen megbékélt az életével, volt idő, amikor jobb szeretett egy képzeletbeli világban, az édesapja közelében létezni.
Sütő Enikő így reagál, ha valami rossz éri A FEM3 Café vendége volt Sütő Enikő, akivel egy nehezen megfogható témáról beszélgettek, a " rossz" -ról és annak megítéléséről.

Így élték meg első házassági évfordulójukat Antal Timiék Ma egész délelőtt Antal Timi és Demko Gergő zenélt a FEM3 Caféban, ahol elárulták, nemrégiben ünnepelték első házassági évfordulójukat. A zenész pár arról is beszélt, hogy milyen előnyei vannak a közö...
Mihalik Enikő befészkelte magát a mosdókagylóba - fotó A szép magyar modellnek adódott némi problémája a szombat esti sminkje elkészítésekor, mivel némileg távolt volt tőle a tükör, ráadásul beékelődött kettejük közé egy mosdókagyló is. Szerencsére Mihali...
Így köszöntötte Mihalik Enikő, hogy 20 éves lett a menő divatmagazin A magyar modell is többször volt már az újság címlapján.
Détár Enikő kitálalt - Ezért nem áll oltár elé többször Újra boldog, de az eksüvőről szó sem lehet.
Dinamikus Gergő vagy jó pasi Csaba? Többnyire nyugdíjasokat mozgat meg Budapesten a főpolgármester-jelölti előválasztás, őket viszont nagyon. De hol vannak a fiatalok? Riport.
Kása András:˝Most már nem lesz mellettem, de a szívemben ott lesz˝ Kása András még mindig nem dolgozta fel Rozs Gergő hiányát. Palásti Ágnesnek is rossz a lelkiállapota Geri elvesztése miatt.