Várpalotai kettős gyilkosság: első tárgyalás után elítélhetik a gyilkost

Jövő héten eltemetik a várpalotai gyilkosság két áldozatát, a kétéves Gergőt és édesanyját, Enikőt. Anyát és fiát nem csak egy időben, de közös sírban is helyezik örök nyugalomra. Mint ismeretes: mindkettőjükkel az asszony volt párja, B. Zsolt végzett, aki Enikő barátai és családja szerint képtelen volt feldolgozni a lánnyal való szakítást.

2018. október 6. 3:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyszer már szertefoszlottak a ninja-jelölt ötkarikás álmai... A 37 éves Szabó Gergő álmai egyszer már szertefoszlottak, amikor egy hónappal az athéni olimpia előtt meg kellett műteni, így nem jutott ki az ötkarikás játékokra. Vajon a Ninja Warriorban szerencsése...

Durrantak a lufik és törtek a tányérok Odett próbáján Intellektuális, közömbös és álmodozó ezeket a stílusjegyeket kell magára öltenie Odettnek, hogy tökéletes Nena lehessen a Sztárban Sztár színpadán Sütő Enikő szerint. Nézd meg, sikerült-e kizökkenten...
Gergő megtérfálta benit a gofri mártásával Beni heves temperamentummal készítette az ételeket, ezért Gergő egy viccel vágott vissza versenytársának. 
Sütő Enikő mentorként segíti a Sztárban Sztár versenyzőinek felkészülését Sütő Enikő is csatlakozott a Sztárban Sztár hatodik évadának csapatához, aki mentorként segíti majd a versenyzőket a felkészülésük során. Hogy milyen feladatok várnak Enikőre a műsorban, a videóból ki...
Sütő Enikő: "Nem bírom a botoxot" Azt is elárulta, mi a fiatalsága titka.
Micsoda test! Durván kigyúrta magát Szirmai Gergő A vlogger hónapok óta keményen edz.

Mihalik Enikő feneke mintha kicsit kilógna ebből a kabátból És még bugyit is elfelejtett felvenni.
Ilyen nincs: Szalay Ricsiék egytől-egyig ugyan ott pottyantak a Ninja Warrior medencéjébe Fazekas Deniel, Mezőfi Richárd, Varga Ferenc, Gál Gergő, Huber Zoltán és Szalay Ricsi is egyaránt a Stafétánál pottyantak a vízbe a második Selejtező Epizódfináléjában.
Színpadra állt A diktátor a Vígszínházban A Chaplin filmje alapján készült színdarabot Eszenyi Enikő rendezte. A diktátor címszereplője ifj. Vidnyánszky Attila lesz.
Hosszú Facebook-posztban ment neki az MLSZ sajtósának a Sport Plusz szerkesztősége Szabó Gergő nem teszi zsebre, amit kapott.
Felmentette a bíróság a 15 éves gyáli erőszakolót Felmentette első fokon a szexuális erőszak bűntettének vádja alól a bíróság R. Gergőt, aki a vád szerint három évvel ezelőtt megerőszakolta évfolyamtársát, a 12 éven aluli V. Ágnes Gyálon. Az akkor 14...
Enikő néni meglepő gyorstalpalója az örökbefogadásról  Enikő nénihez új diák érkezett, akihez kicsit furán közelített az első találkozás alkalmával. Nehezen kezeli, hogy Lia láthatóan kínai, mégis magyar anyanyelvű.