Isten nem adott nekem lábakat, de adott helyettük tehetséget

Akaraterejével minden nehézséggel képes megbirkózni a lábak nélkül született, fiatal férfi.

2018. október 9. 7:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Gulácsi Pétert méltatják Németországba A magyar válogatott kapusának teljesítményével nagyon elégedettek a Bundesligában, de ez nem is csoda hat "clean sheettel" a háta mögött.
Síneken veszteglő kocsiba rohant a vonat Hajmáskéren Az autó egy utcába sodródott az ütközéstől.
Gazdátlan autóval ütközött egy Veszprémbe tartó vonat Hosszabb menetidőre kell számítani a Székesfehérvár-Veszprém vonalon.
Orbán Balázs: a magyar nemzet megmaradásáért kiművelt emberfőkkel kell küzdeni Kolozsváron hétfőn átadták a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) magyar állami támogatással kialakított Collegium Iuridicum jogász szakkollégiumát.
Magyarország egykori hitelezője elárulta mibe fektetne most Mark Möbiust, a fejlődő piacok egyik legnagyobb ismerőjének tartják, alapkezelőként hatalmas összegeket nyert azon, hogy akkor mert lépni, amikor mások menekültek. Most sincs ez másképp.
A Fradiba igazolhat Paul Pogba bátyja A 28 éves Florentin Pogba próbajátékra érkezik az Üllői útra.

Top hírek:
Egy héten át ingyenes orvosi rendelés lesz a római Szent Péter téren 16 ezer hajléktalan élhet Rómában.
Sallói Dániel duplázott az MLS főcsoport-elődöntőjében - videó A magyar támadó csapata, a Kansas City 5-3-as összesítéssel jutott tovább.
Rakétákkal támadta Izrael Gázát egy izraeli katona halála miatt Balul sikerült egy izraeli kommandós akció.
ByeAlex nagy bajba került az X-Faktor mentorházában - Csalódnia kellett a zenekarokban Puskás Peti fiúk és ByeAlex zenekarok csapata is összeállt a mentorházban.
Egyszerű csoda ez volt Suzanne Vega Budapesten Pályafutása legjobb dalait hozta el a MOM Sportba minden idők egyik legfontosabb női popszemélyisége és dalszerző-énekese. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és úgy is lett.
Ha az Öbölben nem leszel aranyjelvényes, akkor marad a gatyafoltozó verseny Az Újpesti-öböl sok kajakos és kenus otthonaként szolgált, az 1963-ban alakult KSI vízitelepén is ezrek eveztek, de nemcsak a versenyzésről szólt a gyerekek élete. Míg az Öböl-kört húzták, addig az edzők szabadegyetemet tartottak. Wichmann Tamás Eb-győzelme a moziban is ment, mindenki olyan kiállású akart lenni, mint ő.