Ma ott tart az igazságszolgáltatás, hogy a bírák jelentős része már jelentkezni sem mer a Handó Tündét ellenőrző testületbe

Újabb csata ment le Handó Tünde és az őt kritizáló bírák között

2018. október 9. 19:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Handó Tünde: jól teljesít a magyar bírói szervezet Az Országos Bírósági Hivatal elnöke az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtt elmondta nemcsak uniós viszonylatban vannak jó eredményei a rendszernek.

A magyarországi bírósági rendszert vizsgálja az Európai Bírói Egyesület A szervezet az OBT és az OBH közötti vita, illetve Handó Tünde kinevezési gyakorlata miatt döntött a vizsgálat mellett.

Friss hírek
Pingpong-vb-címre hajt a sztárügyvéd Kiderült, hogy dr. Hegeds Lászlónak nemcsak az olimpiai bajnok vízilabdakapus, Kósz Zoltán akit állítólagos nemi erőszak gyanújába kevertek védőjeként van kapcsolata a sporttal. Az ügyvéd ugyanis jegyzett asztaliteniszező volt, továbbá  még közkedvelt fővárosi diszkós is. Az általános iskola ötödik osztályában, 1961-ben vett először kézbe pingpongütőt, és mivel éppen akkor jártak itt a kínai és japán klasszisok, a most 67 éves Hegeds elsajátította tőlük a tollszárfogást.
Kiderült, melyik Magyarország legelismertebb munkaköre Nem a miniszterelnöké, nem a szülészorvosé és nem a rákkutatóé.
Charles Michel még harcol a parlament kegyeiért Az ENSZ migrációs megállapodása miatt részben kegyvesztetté váló kormányfő dolgát nehezíti, hogy a lakosság jelentős része sem ért egyet a csomag elfogadásával.
Több ezer ember tüntetett Rómában a kormány migránsellenes politikája ellen A belügyminiszter távozását követelték.
Ugyanúgy ünnepel, mint bárki Mike Kearney mégis elég különleges szurkoló
Atomerőmű-baleset ellen lézerkígyó Egy sci-fiben talán kiröhögnénk az ötletet, de valóságként lenyűgöző.

Handó visszavág Az Alapvető Jogok Biztosához fordult az OBT működésével kapcsolatban az OBH elnöke. Handó Tünde az ombudsmantól várja, hogy az Alkotmánybíróság elé vigye vitáját az őt ellenőrző szervvel.
Alaptörvényt sértett Handó Tünde? Alaptörvénysértő utasítást adott ki Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke annak érdekében, hogy az őt felügyelni hivatott Országos Bírói Tanács (OBT) tagjai ne tudják rendesen végezn...

Top hírek:
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.