Vajon miért is nem lepődünk meg a forinton?

Már csak azért sem, mert rövid távon a 325 forint elég erős támasznak tűnik.

2018. október 10. 8:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Az EKB bejelentette az eszközvásárlási program végét Hozta a papírformát az EKB és szinten tartotta a kamatokat. Ahogy az várható volt, tegnap az EKB bejelentette az eszközvásárlási program végét és még a karácsonyi időszakot megelőzően, december 21-én befejezik az új vásárlásokat.
Az európai indexekhez képest felülteljesített a BUX A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 84,01 pontos, 0,21 százalékos emelkedéssel, 40 125,72 ponton zárt pénteken.
Nem zárták jól a napot az európai tőzsdék Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, miközben fokozódtak a globális gazdasági növekedés lassulása miatti aggodalmak.
Új típusú kockázatok fenyegetik a bankok működését Leginkább a kibertámadásoktól tartanak a pénzintézetek vezetői, a feltörekvő technológiák elterjedésével a jövőben azonban további kockázatokra is számítanak derül ki az EY 29 országban összesen 74 cég megkérdezésén alapuló felmérésből.
Lobbizhattak a külföldi cégek a túlóraszám emeléséért Gulyás Gergely szerint felmerülhetett az igény a cégeknél a túlórák emelésére, de a kormányt ez nem befolyásolta a döntés meghozatalakor. Ez burkoltan azt is jelentheti, hogy valamilyen párbeszéd folyhatott a témában az illetékes kormánytag és a piaci szereplők között. Német sajtóhírek szerint egyes német cégek valóban jelezték a kormány felé, hogy örülnének a túlóraszám növelésének.
Másfél millió forintos pénzbüntetésre ítélték Márki-Zayt A Szegedi Törvényszék szerint Márki-Zay megsértette a jó hírnevét két illetőnek azzal, hogy azt mondta, áron alul adtak el, illetve vettek meg önkormányzati tulajdonú lakásokat, ezért kell ennyi pénzt fizetnie.

Top hírek:
Módosításra szorul a környezetvédelmi törvény egy pontja Az alapvető jogok biztosa és a jövő nemzedékek szószólója szorgalmazza a környezetvédelmi törvény azon pontjának módosítását, amely lehetővé teszi a települési önkormányzatoknak, hogy rendeletekkel eltérjenek a zöldhulladék égetésére vonatkozó szabályoktól.
Bombameglepetés a Volkswagentől Erre senki sem számított a német autógyártótól. Az Audiról is szó van.
Emelkednek a nyugdíjak jövőre Jövőre 2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak a kormány inflációs adatok alapján hozott szerdai döntése nyomán - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
Mészáros Lőrincék beállnának a kínai pénzeső alá A turizmus világszerte komoly növekedést mutat, ennek egyik motorja az egyre nagyobb számban utazó kínaiak tömege. Ebből a piacból szeretne most egy szeletet kihasítani a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels.
Még októberben is bírt nőni az építőipari termelés A szeptemberinél fél százalékkal lett erősebb.
Üres kézzel távozik az EU-csúcsról a brit kormányfő Millimétereket léptek előre a rendezett Brexit felé vezető úton a brüsszeli találkozón. És mindenki fel van készülve a legrosszabbra.