Vajon miért is nem lepődünk meg a forinton?

Már csak azért sem, mert rövid távon a 325 forint elég erős támasznak tűnik.

2018. október 10. 8:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Építési engedélyek, lakásépítések Magyarországon - egy ábrán a használatba vett lakások száma; a kiadott új lakásépítési engedélyek száma
Gyorsult a feldolgozóipari aktivitás növekedése a New York-i régióban New York régióban az elemzők által vártnál nagyobb mértékben gyorsult a feldolgozóipari aktivitás növekedése októberben, különösen az új megrendelések bővülésére.
Megy előre az építőipar, de az sem jó, ha túlzásba viszi Augusztusban több mint 24 százalékkal, az év első nyolc hónapjában pedig közel 23 százalékkal bővült a magyar építőipar. Vannak lassulásra utaló jelek, ami nem is feltétlenül probléma.
Sokan igazságtalannak tartják, hogy az idősek kevesebb ápolási díj emelést kapnak Jóval kisebb mértékben emelik az idős mint a fiatal betegeket ápolók ellátási díját, egy szakmai szervezet és egy érintett szerint ez több okból is igazságtalan.
Dízelbotrány: 100 ezer Opelt hívnak vissza Németországban Már öt csaló szoftvert találtak az Opelekben, emiatt 100 ezer autót hívnak vissza. Már 2015 végén talált a Német Közlekedési Minisztérium az Opel autóiban olyan szoftvert, amik bizonyos...
Ismét elhalasztotta a kormányátalakítást a francia elnök A 13 áldozatot követelő dél-franciaországi áradások miatt Emmanuel Macron francia államfő hétfőn ismét elhalasztotta a kormányátalakítást, amelyet a belügyminisztere és egyik legfőbb politikai szövetségese, Gérard Collomb két héttel ezelőtti lemondását követően tartott szükségesnek.

Top hírek:
Megtelt a temető Kőszegen, nincs pénz az újra A város már kinézte az új temető helyét, és el is kezdték felvásárolni a területet, de az utolsó telek megvételére már nincs pénz.
Az utolsó pillanatban is vakvágányra jutottak a Brexit-tárgyalások Egyre nagyobb esélyét látják annak, hogy a britek megállapodás nélkül lépnek ki jövő márciusban az EU-ból.
A dohánycégekkel gyűjtetne csikket az EP Az egyszer használatos műanyagok elleni harcban a cigarettaszűrőket is átalakítanák a politikusok.
Hogyan finanszírozzuk a magyar egészségügyet? Hogyan lehetne becsatornázni a magánforrásokat a magyar egészségügybe? Hogy működik a mostani rendszer és hogyan kellene működnie? Ezekre a kérdésekre is választ ad a Portfolio Private Health Forum...
Andy Vajna részesedést szerzett az Est Médiában Közvetetten szerzett részesedést a cégben - derül ki a BÉT-en megjelent tájékoztatásból.
London kivételével mínuszban nyitottak a főbb európai tőzsdék London kivételével mínuszban indult a kereskedés a vezető nyugat-európai értéktőzsdéken hétfőn.