Google fordítót használt tetoválása szövegének lefordítására az Instagram sztár, nem kellett volna

A 26 éves azerbajdzsáni Instagram sztár, Naz Mila úgy tűnik, nem jeleskedik az angoltudásával, ezért történhetett meg az, hogy a magára varratott szöveg valami teljesen más lett, mint amit eredetileg szeretett volna.  A bölcsesség, amit a testén kívánt viselni eredetileg így szól: Csakis Isten ítélkezhet a hibáim és az igazam felett.

2018. október 10. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nincs több titok: Ilyen a tökéletes férfi Hien számára Az énekesnőhöz rengeteg kérdés érkezett a Sztárban Sztár Instagram-oldalán, melyek közül most néhányat meg is válaszolt. Többek között kiderült, mit gondol a műsor zsűritagjairól, beszélt arról, hogy ...

A pisztolyához írt szerelmes levelet a csecsen elnök, letiltotta az Instagram Épp feloldották az oldal blokkolását, de Kadirov rövid ideig örülhetett: miután ódát írt a fegyveréhez, az Instagram gyorsan újra letiltotta.
Fellaini levágatta a haját View this post on Instagram A post shared by Marouane Fellaini (@fellaini) on Nov 14, 2018 at 3:00am PST Fellaini levágatta a haját.
Így látják a férfiak a pózolós Insta-lányokat - Nem úgy, ahogy gondolnád A férfiak is felismerik a legnagyobb Instagram-trendeket, melyek a nők körében hódítanak, és ki is figurázzák őket.
Növelheti a magányérzetet a közösségi média használata Ez derült ki a Facebook, a Snapchat és az Instagram használatát vizsgáló első kísérleti tanulmányból, amelyet a Journal of Social and Clinical Psychology című folyóirat közölt.
Így nézne ki a Facebook és az Instagram, ha még mindig a 80-as években járnánk Tévhit, hogy negyven évvel ezelőtt elképzelhetetlenek voltak a közösségi alkalmazások, legfeljebb más formában, mint ahogy ma ismerjük őket.

Tóth Veránál súlyos betegséget diagnosztizáltak Az énekesnő Instagram-oldalán tette közzé a szomorú hírt, miszerint az elkövetkezendő hetekben visszavonul, mitöbb, némán kell töltenie napjait. Veránál pénteken súlyos hangszálgyulladást diagnosztizá...
Ilyen lenne a Facebook, az Instagram és a többi, ha a 90-es években lettek volna kütyük A dizájnerként dolgozó Thomas Ollivier nemrég szabadjára engedte a fantáziáját, és elképzelte, melyik 90-es években használt kütyü melyik mai szolgáltatásnak felelne meg. A végeredmény nagyon szuper ...
Facebook és a többi: Így néztek volna ki a mai alkalmazások a '80-as években Az Instagram mindent visz.
Eminem megvette az összes jegyet saját filmjére A novemberben megjelenő, Bodied címre hallgató film producere nem más, mint maga Eminem, detroiti premierjére pedig egészen elképesztő meglepetéssel készült a rapper. DETROIT! Megvettem az összes j...
Olvadozunk: Harry herceg álomszép fotót készített a várandós Meghanról Micsoda Instagram-férj lehetne
Ledöntötték trónjáról a netkirálynőt Már nem Selena Gomeznek van a legtöbb Instagram-követője.