Hetvenöt éve alakult meg a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara

Ünnepi koncertet adtak.

2018. október 10. 19:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Eszter sokkolta az embereket bejelentésével A szalon megnyitóján Eszter nem várt bejelentést tett, amivel igazán ráijesztett Dávidra, Endrére és Viktorra.
Korhatáros szerelem 2. évad bakik  Nézd meg a 2. évad legviccesebb bakijait! A nevetés garantáltan nem marad el! 
Januárban fogad látogatókat a pécsi állatkert új természettudományos élményközpontja Januárban fogadja az első gyermekcsoportokat a pécsi állatkert új természettudományos élményközpontja közölte az intézmény MTI-vel, miután pénteken bemutatták a projektben részt vevő iskolák vezetői számára a központ céljait és programjait.
Paula és Paulina - 88. rész Gema és Paula a bosszújukat tervezi. Paulina azt tanácsolja, hogy fizessék ki Estefania jussát és zárják le az ügyet. Gema igyekszik meggyőzni Piedad mamát, hogy a Bracho család oldalán áll, de Piedad mama nem hisz neki. Paula úgy dönt, hogy bemegy a gyárba. Fidelina megdöbben, amikor Estefania elmondja, hogy még egy lehetőséget ad Willynek.
Egy szakítás inspirálta Petruska új dalát De közel sem ez az egyetlen változás a dalszerző-énekes életében.
Egy több mint 3500 éves temetőt tártak fel Egyiptomban Egy több mint 3500 éves temetőt tártak fel a régészek a felső-egyiptomi Asszuán kormányzóságban közölte az egyiptomi régiségekért felelős minisztérium.

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Olcsóbb lett a gázolaj A benzin ára nem változott.
Hogyan juthatnak ki az olimpiára a női kézisek? Az Európa-bajnoki 7. hely nem garantál semmit, de elég kedvezőnek tűnik most a helyzet ezzel is.
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
A Dunántúlon már havazik Estére az ország többi részére is megérkezik a hó.
Bezár a Heroes of the Storm profi ligája Szomorú reggel lesz ez a Heroes of the Storm-rajongóknak.