Toplesz fotót posztolt Lady Gaga - Ilyen szexinek még sosem láthattuk

Az Elle magazinnak készült a dögös fotó.

2018. október 11. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ennyire fontos számára Bradley Cooper: Durva, mit varratott magára Lady Gaga Nem semmi!

Cardi B-t annyira kiborította a netező közönség, hogy törölte magát az Instagramról. Aztán jött Lady Gaga ... és megvédte az énekesnőt, aki magát nem tudta.
Lady Gaga szakított a vőlegényével? A rajongók több árulkodó jelet is kiszúrtak!
Grammy-díjak - Dua Lipa lett az év felfedezettje Hatvanegyedik alkalommal adták át közép-európai idő szerint vasárnap éjjel az amerikai zeneipar legjelentősebb elismeréseit, a Grammy-díjakat. A Los Angeles-i gála házigazdája Alicia Keys volt, fellép...
Oda a házasság? Bradley Cooper miatt maradhat el Lady Gaga esküvője Az énekesnő alig várta, hogy szerelmével egybekeljenek, de valami megváltozott.

Veszélyben Lady Gaga nagy napja - Lőttek az esküvőnek Bradley Cooper miatt? Az énekesnő alig várta, hogy szerelmével egybekeljenek, de valami megváltozott.
A bizonyíték, hogy több van Lady Gaga és Bradley Cooper között Ezt a videót látnod kell!
Lady Gaga élőben játszotta el, amit ő is átélt a Csillag születikben Igaz, Bradley Cooper, a film rendező-főszereplője valószínűleg fel volt készülve arra, hogy Gaga a színpadra hívja egy duettre, csak a közönség nem.
Lady Gaga beszólt az alelnöknek koncertjén Felesége miatt üzent neki.
Lady Gaga magára tetováltatja Bradley Cooper nevét? Úgy tűnik ilyen nagy hatással volt az énekesnőre a közös munka!
Jessica Biel már bánja, hogy a húszas éveiben a csak a testére koncentrált, és hogy minél szexisebben nézzen ki A színésznő az Elle magazinnak beszélt arról, hogy bár tudja, hogy majdnem mindenki hasonlóan gondolkodik a húszas éveiben, mégis bánja, hogy csak arra figyelt, minél jobban nézzen ki. - A vörö...