Toplesz fotót posztolt Lady Gaga - Ilyen szexinek még sosem láthattuk

Az Elle magazinnak készült a dögös fotó.

2018. október 11. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Madonna csúnyán összeveszett Lady Gaga-val! A két díva évek óta utálja egymást, most megint összecsaptak. Tudd meg, miért!

Lady Gaga köszönőbeszédét Madonna már 1989-ben elmondta Gaga állandóan ismételgetett köszönőbeszéde nagyon ismerősen hangzott valakinek.
Úgy tűnik, Lady Gaga tudta, hogy ruhája áttetsző volt, le is ragasztotta mellimbóit Vagy legalábbis úgy tűnik.
Lady Gaga szenzációsan nézett ki a vörös szőnyegen, de láttad a haját?? A ruhája pedig természetesen áttetsző volt
Viggo Mortensen új filmje és Lady Gaga is díjat kapott A National Board of Review tagjai imádták Viggo Mortensen és Mahershala Ali zöld könyvét, de több díjjal jutalmazták az új Csillag születiket is.
Lady Gaga a Bayonettával játszik, és mindenki neki szurkol Az énekesnő néhány komolyabb téma mellett arról is tájékoztatja követőit, hol tart a játékban.

A Csillag születik lehet Lady Gaga második eljövetele Rémes magyarsággal akár Csillag újjászületik is lehetne Bradley Cooper és Lady Gaga elsöprő sikerű filmjének címe, hiszen Gagának ez lehet a nagy visszatérés. Vagy lehet, hogy nem is ment sehova?
Lady Gaga már megint Kim Kardashiannek öltözött Egy hónapon belül már másodszor.
RIPOST 68. ADÁS - 2018.11.18. A Ripost adásának témái voltak: Nagy Adri bombaformában - Az énekesnő már az esküvőjére készül / Liptai Claudia kisfia kétéves lett - Egy héten keresztül ünnepelt a műsorvezető és családja /...
Micsoda nárcizmus! Lady Gaga könnyekig hatódott a saját produkciójától Talpig álruhába bugyolálta magát Lady Gaga, hogy moziban is megnézhesse első filmszerepét a Csillag születik című alkotásban. Bár nem ismerték fel, ő mégsem tudta nyugodtan végignézni a filmet. A Vari...
Lady Gaga jófejségből pizzafutárnak állt Alig látszott ki a dobozok mögül.
Porrá égtek a sztárok luxusvillái Egymás után égnek porrá a világsztárok luxusvillái Malibun, az ott pusztító tűzvészben. Gerard Butler, Lady Gaga és Cher otthona is a lángok martaléka lett. Többen az interneten írták le, mit éltek át...