Az OLAF-ot érdekelni kezdte az EU-s pénzből épített, csak 5 évre tervezett kisvárdai ökofilmpark

Az EU-s szervezet főigazgatói tanácsadója egy konferencián beszélt erről, amire sajnos a magyar állam részéről senki sem ment el előadni.

2018. október 11. 14:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Polt Péter szerint nem történt bűncselekmény a csornai napelemgyár ügyében, amire felvettek EU-s és állami támogatást, eximbankos hitelt, és mégsem gyárt Az OLAF azért vizsgálatot indít, hátha megint csak a magyar hatóságok nem találtak gyanúsnak egy 2 milliárd forintnyi EU-s támogatásból és 7 milliárdos Eximbank-hitelből meg nem valósuló projektet.

Friss hírek
Nagyon finom répa chutney Igazi vitaminbomba - íme a recept! ...
Keddi sport: Ronaldo visszatér Manchesterbe Remek meccsekkel folytatódik a Bajnokok Ligája.
Aki vezet, az kevésbé depressziós Több amerikai tanulmány is azt bizonyítja, hogy komoly hatása van vezetési képességeink megőrzésének arra, hogyan érezzük magunkat idősebb korban. Egy kutatás egyenes arra világít rá, hogy azok között, akik felhagytak a vezetéssel, jóval többen szenvednek depresszióban, mint azok, akik még aktívak a volán mögött.
Iskolát indított, hogy másoknak is megtanítsa, hogy kell milliomos pasikat fogni Miután belekóstoltál a luxusba, már nehéz otthagyni - vallja a profi aranyásó.
Hátfájás: mit kell tudni róla? A hátfájás az egyik leggyakoribb panasz, mellyel az emberek nagy többsége találkozik élete során legalább egyszer. A hátterében sokféle probléma lehet, a kezelésére is számtalan lehetőségünk van. Az esetek nagy részében nagyon kellemetlen, de nem jár... ...
Drámai ikerszülés: amíg az egyik babát a világra hozta, a másikat újra kellett élesztenie Új értelmet ad a szuperanya kifejezésnek az a minnesotai nő, aki a két ikerlánya születése közben felmerülő komplikációk során emberfeletti módon tudott helytállni. A 38 éves Nichole Mickelson a terhessége 35. hetében járt, amikor október 9-én az otthonában rátörtek az erős fájások. Azonnal üzent a férjének, ahogy az édesanyját is felhívta, de a dolgok sokkal gyorsabban történtek, mint ahogy arra számított.

Az OLAF vizsgálja, hogy miért a görög miniszter ismerőseinél landoltak a menekülttáborokra adott uniós pénzek Közben a visszaéléseket megszellőztető újságírókat őrizetbe vették.

Top hírek:
Decemberben indul Elon Musk föld alatti vasútjának tesztverziója Twitteren jelentette be, hogy már majdnem kész az első alagút.
A többség támogatja, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez Tíz megkérdezettből hatan úgy gondolják, hogy "az ide érkező EU-s fejlesztési pénzek jelentős része korrupciós csatornákon magánzsebekbe vándorol."
Rendőrökre támadtak a migránsok, de a rendőrkutyának elege lett videó A francia migránsnegyedekben mindennapossá vált a brutális migránserőszak.
Újabb Trump-Kim Dzsong Un találkozóra kerülhet sor januárban A találkozó helyszínét még nem jelölték ki.
Fluor Tomi elrepülhetett Portugáliába Amint arról a Borsban beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki. Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.
Nézőpont Intézet: A rendőrviccek iróniája a múlté A közvélemény-kutatásuk szerint ötmillió magyar büszke a rendőrökre.