Az OLAF-ot érdekelni kezdte az EU-s pénzből épített, csak 5 évre tervezett kisvárdai ökofilmpark

Az EU-s szervezet főigazgatói tanácsadója egy konferencián beszélt erről, amire sajnos a magyar állam részéről senki sem ment el előadni.

2018. október 11. 14:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Európai Számvevőszék még szélesebb jogkört adna az OLAF-nak A szervezet szerint a szigorítást előirányzó új javaslatok sem garantálják, hogy Brüsszel vissza tudja szerezni a csalással megszerzett uniós forrásokat.

Figyelembe veszi a magyar ügyészség az OLAF ajánlásait A Legfőbb Ügyészség közlése szerint hazánkban az uniós átlagot meghaladó arányban emelnek vádat az Európai Csalás Elleni Hivatal igazságügyi ajánlásai nyomán.
Csak a kételyeket növelte Európában, hogy a magyar hatóságok semmi gyanúsat nem találtak az Elios-ügyben Ingeborg Gräßle, az EP költségvetési bizottságának elnöke szerint az OLAF megállapításai érvényesek, bizonyítékai meggyőzőek. Magyarország euromilliárdokat bukhat emiatt.

Megalapozatlan az OLAF jelentése Elios-ügyben Bűncselekmény hiányában megszüntették az Elios Innovatív Zrt. közvilágítási tendere kapcsán indított nyomozást, a Közbeszerzési Hatóságnak ebben az ügyben nincs semmilyen dolga mondta Rigó Csaba.
"Mégis mi folyik itt?!" Tüntettek a lezárt Elios-ügy miatt az NNI épületénénél Bár az unió csalás elleni hivatala, az OLAF egyértelmű csalásokat tárt fel, a magyar hatóságok bűncselekmény hiányában mégis megszüntették az Elios-ügyben indult eljárást. Emiatt tüntetett ma a Nemze...
DK: Az OLAF vizsgálja ki az uniós támogatást, amit Kósa Lajos édesanyjának cége nyert A Méker Kft. felét Kósa Lajos édesanyja vásárolta meg néhány éve.
Az OLAF is reagált az Elios-ügyre A tagállam felelőssége a további nyomozás, szerintük súlyos szabálytalanságokra van bizonyíték.