Megerősítik a magyar joggyakorlatot az uniós bíróság ítéletei

Nem lép újabbat a Kúria a devizahiteles perek ügyében.

2018. október 11. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy fordulatot hozhat 2019 a devizahitelesek ügyében Újra előveszi a Kúria a devizahiteles pereket.

A Kúria elnöke nem árulta el, átigazol-e az új Közigazgatási Felsőbíróságra Kiderült az is a Kúria évzáróján, miért lehetett volna elítélni a migránsok után rugó László Petrát.

Friss hírek
Jut elég hal az asztalokra karácsonykor Karácsonykor a legnépszerűbb hal a ponty.
Növényi Norbert lerúgta Chuck Norris tanítványát Mivel az egyik kereskedelmi rádióállomás segített népszerűsíteni a minap nálunk vendégeskedett amerikai filmszínész, Chuck Norris magyarországi fellépéseit, a Walker, a texasi kopó filmsorozat főhőse ellátogatott az adóhoz is. Oda, ahol az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert dolgozik. Jóleső érzés volt az egykori kiváló kick-boxolóval találkozni ismerte el Növényi.
És akkor apa és anya beköltözik a munkahelyére a családok évében Rabszolgatörvény, bénázás a Brexit körül, év végi bezárások, romló életszínvonal - nem túl szívderítő héten vagyunk túl. De legalább annak örülhetünk, hogy a spanyoloknak jó. A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A kormányközeli Lokál 16 oldalából 15 hirdetés A Fidesz-kormány erősen megszórta kormányzati hirdetésekkel a nemrég még Habony Árpádhoz köthető bulvárlapot pénteken.
Felgyorsíthatod a fogyást, ha reggelire eszel gyümölcsöt: ez az oka a kutatók szerint Sokakat foglalkoztat a gondolat, vajon melyik napszakban célszerű gyümölcsöt enni fogyókúra idején. Amerikai kutatók kiderítették.
Több mint harminc százalékkal csökkent az öngyilkosságok száma 2010 óta A csökkenés hátterében egyrészről az egészségügyi rendszer fejlődése áll.

Kiderült, mitől jó egy pinot noir Az Etyeki Kúria hatos évjárat-válogatását kóstoltuk.
Az állam javára törölte a Kúria a PI jogát
Milliárdos belvárosi ingatlanon csatázik az állam az MSZP-vel Döntött a Kúria, mégsem látni a történet végét.

Top hírek:
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.