Megerősítik a magyar joggyakorlatot az uniós bíróság ítéletei

Nem lép újabbat a Kúria a devizahiteles perek ügyében.

2018. október 11. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megakadályozhatja a Kúria, hogy parkolót építsenek a balatonföldvári szabadstrandra A földvári önkormányzat beengedné az autókat a kikötőbe.

Újrakezdődik az azbesztper, amelynek elindítói időközben mind meghaltak A Kúria új eljárásra kötelezte az elsőfokú bíróságot, jogsértő, hogy az állam ne lenne felelős.
Maradhat a borudvar a Platánon Csaknem hatéves jogi huzavonának vetett véget a Kúria: nem kell elköltöznie a balatonboglári Platán strand déli oldalán kialakított, exkluzív borudvarnak.
KRS: a Kúria új döntése munkahelyi balesetről és kártérítésről A döntés rámutat a minden részletre kiterjedő munkavédelem fontosságára, jelentőségére.

A NAV mellé állt a Kúria a hibásan kiadmányozott határozatok ügyében Megszületett a Kúria jogegységi határozata a hibásan kiadmányozott NAV-határozatok ügyében: a határozatok hibás aláírása nem olyan súlyú hiba, ami miatt a határozatokat semmisnek kellene tekinteni. A ...
A vélemény diadala a tények felett Az ellenzéki portálok örömmel kürtölték tele a világot a szenzációs hírrel, miszerint a Kúria úgy döntött: Ki lehet mondani, hogy Matolcsy ellopta a közpénzt.
Az ellenzéki sajtó kiforgatta a Kúria döntését Szenzációként tálalta több ellenzéki hírportál is a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Matolcsy György és Bárándy Gergely volt szocialista képviselő perének eredményét.
Döntött a Kúria: lehet azt mondani Matolcsyra, hogy lopott Hiába támadta meg az ítéletet a jegybankelnök.
770 millió forintos kártérítést kért egy elütött versenykerékpáros A Kúria meghozta a döntést az ügyben.