Győrben szobrot állítottak Bethlen Istvánnak

A polgármester szerint a volt miniszterelnök kormányzása alatt kapott erőre a város ipara.

2018. október 11. 16:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Az élet dalos oldala - 90. rész reality-műsor
Csíksomlyói passió 2018 Egy színházi előadás zarándokútja.
Maszk viselését javasolják télen mindenkinek Ulánbátorban A téli súlyos légszennyezettség elleni védekezésül azt javasolják Ulánbátor minden lakójának, hogy viseljenek arcmaszkot.
Petárdák durrantak a rendőrsorfal előtt, könnygáz volt a válasz Nagyjából este 10 után 10 perccel elkezdődött balhé. Egyelőre még csak kisebb incidensek vannak.
A világ első mesterséges meteorzáporát idézi elő egy japán vállalat A világon elsőként hoz létre mesterséges meteorzáport egy japán űrvállalat, amely egy apró műhold segítségével fogja előidézni az elsősorban szórakoztató célú látványos égi jelenséget.
A kormány újra visszaüzent Brüsszelnek Az Igazságügyi Minisztérium (IM) visszautasítja az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosának a közigazgatási bíróságokkal kapcsolatos "megalapozatlan állításait".

Top hírek:
Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor A Népszavának nyilatkozó alkotmányjogász szerint két jogelv is sérülhetett a módosítás elfogadásakor.
Olcsóbb lett a gázolaj A benzin ára nem változott.
Hogyan juthatnak ki az olimpiára a női kézisek? Az Európa-bajnoki 7. hely nem garantál semmit, de elég kedvezőnek tűnik most a helyzet ezzel is.
Gáspár Evelin kidobta a párját 2 évig élt egy megalázó kapcsolatban Gáspár Evelin így tette túl magát a szakításon.
A Dunántúlon már havazik Estére az ország többi részére is megérkezik a hó.
Bezár a Heroes of the Storm profi ligája Szomorú reggel lesz ez a Heroes of the Storm-rajongóknak.