Most leginkább bulikat ajánlok - Urbanista-témájú programok a következő hét napra

Irodaházak éjszakája, filmek, kiállítások, könyvbemutatók, műhelylátogatás és mindenféle mulatság az Urbanista programajánlójában.

2018. október 11. 16:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elárverezték a szlovén-magyar határátkelőt Ugyan több mint tíz éve teljesen üresen áll, és ráfér némi felújítás, határátkelőhöz mégsem mindennap lehet hozzájutni. Az állam bocsátotta árverésre az egykori bajánsenyei ellenőrzőpont épületét hív...

Melyik a legnémetebb és a legfranciább ház Budapesten? - Itt az Urbanista heti programajánlója Ma este nyílik a témában egy fotókiállítás, de talám ettől függetlenül is elgondolkozhatunk rajta.

Friss hírek
Botrány, mi lett a Melrose Place dögös színésznőjéből - Így fest ma Lisa Rinna Teljesen szétműttette az arcát.
Vészesen közeleg a karácsony! Te már megtaláltad szeretteidnek a tökéletes ajándékot? Ha nem, segítünk! A karácsony előtti időszakban Te is fejvesztve rohansz boltról boltra, hogy valami ajándékot találj szeretteidnek? Ajándékötleteinknek köszönhetően idén sokkal egyszerűbb lesz megtalálnod a tökéletes meglepetést. (x)
Karácsonyi zabkeksz receptje Egészséges és finom - ha tökéletes vendégváró finomságot szeretnék összeütni, próbáljuk ki Dudás Lili zabkeksz receptjét! ...
Hawaii Five-O - hétköznap 19.00 Ajánló  - Hawaii Five-O: hétköznap esténként 19.00-kor a Prime-on!
Életveszélyes elégetni a szemetet a kazánban Télen nemcsak a hideg okozhat bajt, de a meleget biztosító berendezések és nem megfelelő használatuk is. ...
Európában csak a törökök elhízottabbak nálunk Nem mozgunk, rosszul táplálkozunk, ami sokba kerül az országnak.

"Ma a legnagyobb divat Pesten idegent forgatni" - Az Urbanista programajánlója a következő hét napra Az Urbanista programajánlója a következő hét napra.
Érdekel, hogyan épült meg a világ legnagyobb városa? - Megtudhatod egy tokiói városépítésztől! Az Urbanista heti programajánlója Most megtudhatod egy tokiói városépítésztől! Itt az Urbanista heti programajánlója.

Top hírek:
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.