Melania Trump arra panaszkodik: nála gyakrabban senkit sem zaklatnak

A világ legtöbbet zaklatott emberének nevezte magát az amerikai first lady, de ő is tudja, hogy a legtöbben szkeptikusan fogadják, amikor az online zaklatás ellen áll ki.

2018. október 11. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A washingtoni katedrálisban szerdán elbúcsúztatják a néhai George H. Bush elnököt A washingtoni katedrálisban szerdán elbúcsúztatják a múlt héten elhunyt George H. Bush néhai amerikai elnököt. Donald Trump jelenlegi elnök és a first lady, Melania Trump látogatást tett kedden a Bush...

Idén a tavalyinál is hihetetlenebb a first lady karácsonyi dekorációja Melania Trump második karácsonyát a fehér Házban ismét mesebeli fenyők között ünnepelheti.
Melania Trump idén is para-karácsonyt csinált a Fehér Házban Videó is készült a dekorációról, amiben Donald Trump felesége Amerika kincseit csodálja.

Melania Trump összefog Demi Lovato anyjával az ópiátok ellen A két nő úgy döntött, hogy együtt szállnak harcba drogok terjedése ellen.
Melania Trump nyomására távozott egy Fehér Ház-i tisztviselő Először fordul elő, hogy a first lady beleszól a személyzeti politikába.
Melania Trump kirúgatná férje egyik tanácsadóját Sajtóértesülések szerint Melania Trump emberei az afrikai körútja során vesztek össze Trump helyettes nemzetbiztonsági tanácsadójával.
Melania Trump őszi szettjét imádják a rajongók - Ő a legsikkesebb first lady Kockás kabátja nagy sikert aratott a rajongók körében.