Rétvári: Százévenkénti lehetőség a váci kézilabda-akadémia

Letették a létesítmény alapkövét.

2018. október 11. 17:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Az újraélesztést oktatja civileknek a Semmelweis Egyetem Az újraélesztés technikájának megtanulására nyújt lehetőséget ingyenesen 250 civilnek a Semmelweis Egyetem, amely jövőre lesz 250 éves közölte az egyetem csütörtökön az MTI-vel.
Nem megy a YouTube? Akkor jöhet a pornó Feketén-fehéren kiderült, mit néznek az amerikaiak, ha megfosztják őket kedvenc videomegosztójuktól, a YouTube-tól.
Betty, a csúnya lány - 149. rész Marcela meglepve veszi tudomásul, hogy már csak ő áll ellen Betty elnökségének. Betty egyelőre nem akar találkozni Michellel, mert még mindig nagyon fáj neki Armando elvesztése. Patricia béremelést kér Bettytől, aki azonban ezt elutasítja.
Tények és tévhitek az szja és a tb területén Az egyik leggyakoribb tévhit külföldi magánszemélyek magyarországi munkavégzése kapcsán, hogy nem kell Magyarországon személyi jövedelemadót fizetni, ha a külföldi társaság által belföldön foglalkoztatott munkavállaló 183 napnál nem tölt többet az országban. A helyzet azonban korántsem ilyen egyszerű, több tényezőt is figyelembe kell venni, ha biztosan el akarják kerülni a cégek az adókockázatokat.
Egy pár annyira akart gyereket, hogy fához kötöztek egy terhes nőt, és kivágták a babáját A nyolc hónapos terhes Mara Cristiana da Silva holttestét tegnap, azaz október 17-én találták meg egy Joao Pinheiro nevű város melletti erdőben. A 23 éves brazil nőt drótkötéllel egy fához kötözték, és kivágták a babáját a méhéből. Ezzel majdnem egyidőben viszont a közeli kórház személyzetének gyanús lett egy Angelina Rodrigues nevű, 40 éves nő, aki azzal jelentkezett be a kórházba, hogy azt állította, éppen megszült.
Este 7:59 Ez történt ma.

Top hírek:
Harmincöt millió eurót fizet az AC Milan az új Kakáért De sokan hasonlítják Luca Modrichoz is a 21 éves brazil tehetséget.
Az álkereszténység kora Ha a kurzushívők a tisztségükben maradnak, akkor a baloldal pozíciói konzerválódnak.
Brexit: csak May testbeszédében bízik az EP-elnök, a szavaiban nem talált újdonságot A brit miniszterelnök mondandójában nem volt újdonság, mégis optimista az Európai Parlament elnöke.
Újabb háborúkat hozhat a klímaváltozás Az ESZ főtitkára arra figyelmeztet, hogy egyre sűrűbbek lesznek a konfliktusok a természeti erőforrásokért.
Idegenben nyert a Sopron, száz pont felett a DVTK a női kosárlabda NB I-ben A bajnokcsapatban Dupree és Crvendakic egyaránt 22 pontig jutott.
Elveszett levél leplezi le Galilei nagy átverését Hiába harcolt ellene az egyház, Galilei ügyesen kijátszotta az inkvizíciót.