Hirtelen eszébe jutott a kormánynak, hogy segíteni kellene a hajléktalanokon

Egy tervezetet készített az Emmi a hajléktalanok ellátásáról. Ha akarnák, sem tudnák hétfőig elfogadni, amikortól tilos lesz az utcán élni.

2018. október 11. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emmi: ingyen kell biztosítani, hogy a szülők a gyerek mellett lehessenek a kórházban Kidolgozzák az erre vonatkozó szabályozást.

Az Emmi jogi lépéseket fontolgat Bangóné Borbély Ildikóval szemben Az Emmi szerint az MSZP-s képviselő Magyarország vezető intézményének hitelét sérti.
Az Emmi korábban 2018-ra ígért 60 ezer bölcsődei férőhelyet, Novák Katalin most azt mondta, sosem tettek ilyen ígéretet Az ég kék, a fű zöld, az államtitkár hazudik.
Balog Zoltánt rég láthattuk Mert miután leváltották az Emmi éléről, lemondott a képviselőségről is. De ezzel a Polgári Magyarországért Alapítvány lett az egyik fő munkája, aminek
Rossz hír a reménykedő gimnazistáknak: kell a nyelvvizsga a felvételihez Nemrég sajtóinformációk jelentek meg arról, hogy jövőre mégsem írnák elő a középfokú nyelvizsgát az egyetemi felvételikhez. Az Emmi azonban határozottan cáfolja ezt. Az ombudsman szerint az intézkedé...
Csökkent a nem megfelelő fűtéssel rendelkező háztartások száma Az Eurostat legfrissebb adatai szerint Magyarországon 6 év alatt több mint 44 százalékkal csökkent a nem megfelelő fűtéssel rendelkező háztartások száma nyilatkozott az Emberi Erőforrások Minisztériu...

Az Emmi saját halottjának tekinti Várnagy Attila fagottművészt Várnagy Attila gyors lefolyású, súlyos betegség után január 14-én este, 79 éves korában halt meg közölte a minisztérium.
Szociális várólisták: nyolc év alatt összesen 54 férőhelyet hozott létre az állam Az Emmi szerint egyébként is az Alaptörvényben rögzített elv, hogy a rászoruló családtagokról gondoskodni kell.
Münchenbe kerül az utolsó Bogányi-zongora A müncheni Deutsches Museumban helyezik el a tizedik, magyar állami tulajdonban lévő Bogányi-zongorát a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Müncheni Főkonzulátus és az Emberi Erőforrások Minisztériu...
Novák Katalin: prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción Prioritási listát állítottak az emberek a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelynek kérdőívét mintegy 1,4 millióan töltötték ki közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) cs...
Nem talált jobb közbeszerzési tanácsadót az Emmi a fideszes Bajkai István cégénél Az igazságügyminiszteri poszt várományosának kft.-je a többmilliárdos miniszterelnökségi megbízások után az apróért is lehajol a jelek szerint.
Havi 500 ezer forintot fizetett az Emmi az Aston Martinnal közlekedő diplomatának Sokat megér a kormánynak a magyar-burgenlandi megállapodás koordinációja.