Hirtelen eszébe jutott a kormánynak, hogy segíteni kellene a hajléktalanokon

Egy tervezetet készített az Emmi a hajléktalanok ellátásáról. Ha akarnák, sem tudnák hétfőig elfogadni, amikortól tilos lesz az utcán élni.

2018. október 11. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ungaria va finanţa excursii pentru 5.300 de elevi maghiari din afara graniţelor Budapesta, marţi, 11 decembrie 2018 (MTI) - Anul viitor 5.300 de elevi maghiari de clasa a VII-a, din afara graniţelor vor putea vizita Ungaria şi peste o mie de pedagogi pot participa la cursuri de p...

Novák Katalin megdöbbent a francia tévé kérdésein videó Ön nem beszél magyarul, ugye? Mert ha beszélne, tudná olvasni a magyar lapokat, internetes oldalakat reagált Novák Katalin, az Emmi családügyekért felelős államtitkára a France24 újságírójának, amik...
Be akarta olvasztani az Emmi a Budapest Kortárstánc Főiskolát az állami egyetembe A minisztérium szerint a főiskola magánintézményként maga dönti el, ha meg akarja szüntetni magát.
Rokkantnyugdíjasok kárpótlása: az Emmi még csak az Ab-döntést olvasgatja Tömör választ adott Rétvári Bence a kárpótlást firtató kérdésekre.
A kormány szerint nincs semmi közük a nyilvános WC-khez Az Emmi a kérdést is visszautasította ezzel kapcsolatban.
Ösztöndíjprogramot hirdet a Design Terminál a nők munkavállalásáért Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminál nők, kismamák számára az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával.

Bréking: a kórházak teljes adósságát kifizeti a kormány A kórházak teljes adósságállományát átvállalja a kormány. Az EMMI tárcavezetője jelentette be, hogy pontosan akkora keret áll a konszolidációra, mint amennyire szükség van - ez 34 milliárd forintra te...
Varga Péter Pál: Orbán felhatalmazást adott az egészségügy rendbetételére, az Emmi kegyelmi helyzetben van A kiegészítő biztosítás bevezetésével értelmét vesztené a paraszolvencia.
Latorcai: Az egyházi kórházak nem csak a testet kezelik Az Emmi államtitkára a HETI TV-nek nyilatkozott.
Az Emmi a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján is migránsozik A nők elleni erőszak problémája százezreket érint, ehhez képest az Emmi a tömeges bevándorlás megakadályozásával nyugtatja a társadalmat.
Észrevette egy tanár: fű alatt csökkentették a garantált bérét A tanárok nagy részének fel sem tűnt a változás, mert a fizetésük nem csökkent. A pedagógus szerint mégis fontos változás történt. Az Emmi nem válaszol, hogy helyi hiba történt-e vagy általános a jele...
37 milliárddal nő az Egészségbiztosítási Alap büdzséje Ezt az Emmi egészségügyért felelős államtitkára jelentette be.