Független vizsgálatot sürget az ENSZ szakértője a Hasogdzsi-ügyben

A bűncselekmény egy tárgyalás nélküli kivégzés minden jegyét magán viseli.

2018. október 26. 4:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyre többen tiltakoznak az ENSZ-paktum ellen Egyre több ország jelezte fenntartá­sait az ENSZ globális migrációs csomagjával kapcsolatban, így az azt elutasítók köre tovább növekedhet mondta Szijjártó Péter.

Elfogadta az ENSZ közgyűlése a világszervezet menekültügyi megállapodását  A 193 tagállamból 181 támogatta a megállapodást. Az Egyesült Államok és Magyarország nemmel szavazott. Három ország tartózkodott, a többiek nem vettek részt a voksoláson.
Hétfőn újra összeül Koszovó miatt az ENSZ Biztonsági Tanácsa Négy napon belül immár a második ülés lesz a témában.
Menekülnek az emberek a haldokló országból Ötmilliót is meghaladhatja 2019 végéig a venezuelai menekültek és migránsok száma Dél-Amerikában - közölte a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) és az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) pénteken....
Brüsszelben már az ENSZ migránspaktuma ellen sem lehet tüntetni Brüsszelben az ENSZ migrációs paktuma ellen szerettek volna tüntetni, de a polgármester nem engedi.
ENSZ-főtitkár: a katowicei klímacsúcs egyelőre nem oldotta meg a kulcskérdéseket A klímavédelmi tárgyalások előrehaladtak, de a kulcsfontosságú kérdések még nem oldódtak meg - állapította meg szerdán Katowicében, az ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezménye 24. ülésén (COP24) Antoni...

Soros és az ENSZ a migráció mellett Nagyon furcsa körülmények között fogadták el az ENSZ migrációs csomagját Marokkóban. A nemzetközi sajtó is arról írt, hogy az sem egyértelmű, hogy pontosan hány ország támogatja a megállapodást. Közbe...
Az Európai Parlament üdvözölte az ENSZ migránspaktumának elfogadását Közleményben reagáltak.
Trump veje bin Szalmánnal folytatott magánbeszélgetéseket A szaúdi koronaherceg tanácsokat kaphatott a Hasogdzsi-botrány kezelésére.
A CDU támogatja az ENSZ migrációs csomagját A hamburgi tisztújító kongresszus nagy többséggel döntött erről is.
Az ENSZ menekültügyi csomag azoknak segítene, akik a migránspaktummal nem tudnának beutazni 2015 óta folyamatosan keverték a migráció és a menekültügy fogalmát, először menekültválságnak akarták beállítani, de világos volt, hogy illegális migrációról van szó mondta Bakondi György.
A belga parlament támogatja az ENSZ migrációs csomagját Az alsóház tagjai hosszú vitát követően fogadták el az indítványt.