Gorcsok és Gumblik - 10. rész

Tink elhatározza, hogy el kell lopniuk a gorcsok óriás mágnesét. Természetesen a gorcs király ezt nem nézi jó szemmel.

2018. november 2. 19:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Részeg bemondó miatt kapta más az Oscar-díjat, titkos szervezet áll a háttérben - összeesküvés-elméletek a díjátadó körül Közeleg a 91. Oscar-díjátadó. A legnagyobb nemzetközi filmes esemény sem kerülte el az összeesküvéselmélet-gyártók figyelmét, akik szerint bizony Hollywoodban sem minden az, aminek látszik. 
Csapadék és erősödő szélfúvás időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...
Az év visszatérése: a Victoria's Secret piacra dobja a 2016-os bikiniket Mindenki megnyugodhat.
A panorámától elakad a szavad: 10 meseszép fekvésű templom, ahol esküvőt is tarthattok A leggyönyörűbb fekvésű templomokba sokan azonnal beleszeretnek, és itt képzelik el esküvőjüket is.
Így varázsolhatsz új külsőt régi, megunt cipőidnek! Gyergyai Krisztina, blogger korántsem hagyományos körömcipőket mutatott be a FEM3 Caféban, sőt azt is elárulta, hogyan varázsolhatod át a már megunt alkalmi cipőidet otthon.
Nyerj Barca- és Real-mezt a Spíler TV-vel! Az El Clásico után nem csak a győztes csapat örülhet!

Top hírek:
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00 A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!
42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.
10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.
Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.
Drew Barrymore-t fel sem ismerni - Új külseje nem éppen előnyös Legújabb filmjében elég érdekes külsővel állt kamerák elé.