LEN-IN MÁNIA az Emlékpontban

A Lenin-kultusz és Vlagyimir Iljics kortárs átirataiból nyílik kiállítás Hódmezővásárhelyen.

2018. november 7. 12:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valaki rendszeren medencében végzi el a nagy dolgát Hódmezővásárhelyen Hetente le kell engedni a meleg vizes medencét a strandon.

Amikor Lenin megjelent egy asszonynak és azt mondta: nem akar Sztálin mellett nyugodni Nem szóltak a fanfárok és diszsortűz sem dördült. A moszkvai Vörös tér sötét és kihalt volt, amikor több mint nyolc évvel halála után végre örök nyugalomra helyezték Sztálint.
Lázár János bebeefelte Orbánt Olyan forró szöveget küldött, hogy azóta is lángol Hódmezővásárhely.
Márki-Zay: Hódmezővásárhely eleshet
Orvosi rendelőket újítottak fel Háziorvosi és védőnői rendelőket újítottak fel és bővítettek Hódmezővásárhelyen több mint 350 millió forintból, uniós támogatással.
Nincs kétség: Márki-Zay Péter gyurcsanyizálódik Őszintén sajnálom, sőt, röstellem, hogy tegnap nem írtam Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely polgármesteréről, de most mindent bepótolok.

Az első emeletről zuhant ki a kisfiú Nekidőlt a szúnyoghálónak a nyitott ablakban egy két és fél éves kisfiú Hódmezővásárhelyen, a háló kiszakadt, a kisgyerek háttal az utcára zuhant. A család vendégségben volt, amikor a baleset történt....
Kiesett egy kisgyerek a házuk ablakából Hódmezővásárhelyen Mentőhelikopterrel vitték kórházba.
Befejeződött Hódmezővásárhelyen a csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciója Befejeződött a csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciója a hódmezővásárhelyi Csúcs, Béketelep, Tabán és Kincses-telep városrészben, egymilliárd forintból több mint 13 kilométernyi csatornát újítot...
Hódmezővásárhelyen a helyzet változatlan Nem vették napirendre a hódmezővásárhelyi közgyűlés feloszlatásáról szóló előterjesztést.
Hegedűs Zoltán: Márki-Zay Péter csak a saját politikai karrierjével foglalkozik Nem támogatja Márki-Zay Péter polgármesternek a közgyűlés feloszlatására irányuló javaslatát és időközi választás kiírását a Fidesz Hódmezővásárhelyen.
Öngólt rúgott a Fidesz a Márki-Zayt ekéző stadionkampánnyal Hódmezővásárhelyen Nincs elég pénze a városnak, ezért be kell zárni a stadiont Hódmezővásárhelyen. Erre a Fidesz Márki-Zay elleni kampánnyal reagált, a polgármester pedig kedd estére szülői értekezletet hívott össze, a...