Sztálinista lengyel bírót üldöznek Európában

Európai elfogatóparancsot adtak ki a lengyel hatóságok Stefan Michnik volt lengyel katonai bíró ellen, aki a gyanú szerint 1952-53-ban emberiesség elleni bűntetteket követett el, többek között halálos ítéleteket adott ki a második világháborús lengyel Honi Hadsereg katonáira.

2018. november 8. 17:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismeri a szuperbaktériumokat? 33 000 ember hal meg minden évben csak Európában a fertőzésben Évente mintegy 33 ezer ember hal meg Európában olyan fertőzésekben, amelyeket a több antibiotikumnak ellenálló úgynevezett szuperbaktériumok okoznak.

Évente 33 ezer ember hal meg szuperbaktérium-fertőzésben Európában Évente mintegy 33 ezer ember hal meg Európában olyan fertőzésekben, amelyeket a több antibiotikumnak ellenálló úgynevezett szuperbaktériumok okoznak.
Orbán: Kína is felfigyelt a régiónkra Kína is felfigyelt Közép-Európa fejlődésére, erről beszélt Orbán Viktor Sanghajban egy expo megnyitóján. A kormányfő kiemelte, hogy a növekedési ráta Közép-Európában kétszer magasabb, mint az európai ...
Új korszak kezdődik az autóvásárlásban Alapjaiban alakítja át értékesítési modelljét a Volkswagen Európában 2020-tól indul az új rendszer.  Hajtóereje a Volkswagen mo­dellpalettáját jellemző mind szélesebb körű digitalizáció és konnektiv...
Európában is kiemelkedő az MTK utánpótlása Izgalmasnak ígérkezik az örökrang­adó: a listavezető Fradi a harmadik MTK-t fogadja. A kékek bátran támaszkodnak az utánpótlásukra, ami európai szinten is kiemelkedő.
Bakondi György: a külső határok védelme a belbiztonság alapja Európában A külső határok védelme a belbiztonság alapja Európában mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója pénteken az M1 aktuális csatorna műsorában.

Válságban van a baloldal Európában Válságban vannak a baloldali pártok Európában a legújabb kutatások szerint - mondta ifj
Hivatalos: a román az egyik legbeképzeltebb nép Európában Egy felmérés szerint a románok kulturálisan felsőbbrendűbbnek gondolják magukat más nemzetekhez képest.
Európában és Dél-Amerikában is figyel labdarúgókat a Fradi Az FTC focicsapatának a megfigyelője az FC PortoFeirense portugál bajnokin is jelen volt.
A légszennyezettség komoly egészségügyi veszély Európában Mintegy félmillió ember halálát okozza évente.
Középkori világjárvány szedi újra áldozatait Európában: magyarok is veszélyben Újra erőre kapott a veszélyes kór....
Szijjártó: az Európai Bizottság kettős mércével méri az orosz energiaprojekteket Sokszor azért bírálják a közép- és kelet-európai országokat, mert együttműködnek Oroszországgal az energia területén, holott Nyugat-Európában vannak olyan országok, amelyeknek sokkal szorosabb az...