Svédország februárig meghosszabbítja a határellenőrzéseket

Három éve vezették be a migrációs nyomás miatt.

2018. november 8. 19:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Közel 10 millió forint bónuszt kaptak tévedésből egy cég dolgozói Volt, aki egyenesen a kaszinóba ment a pénzzel.
Meghalt egy brit férfi, mert megharapta egy macska A férfi Marokkóban nyaralt, amikor megfertőződött.
Katasztrofális állapotban a francia rendőrség a migráció miatt Ma már a rendőrök félnek a bűnözőktől - írja nagy vihart kavart könyvében egy francia oknyomozó újságíró.
Újra kell építeni Oroszországgal a gazdasági együttműködést Ez lenne Európa érdeke - mondta a Dubajban tárgyaló Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Hologramlányt vett feleségül egy férfi, mert lemondott a valódi nőkről Szerinte a házaséletük ugyanolyan normális, mint más pároké.
Hazaszökött az ötéves gyerek az iskolai előkészítőből A tanároknak nem tűnt fel, hogy hiányzik egy gyerek az osztályból.

Top hírek:
Meg akarta ijeszteni a kutyát, erre megölte sógornőjét Egész egyszerűen lelőtte.
Angela Merkel miatt nem lehetett lezárni a német határt 2015-ben A szövetségi belügyminisztériumból előkerült nem hivatalos dokumentumok ezt támasztják alá.
Békében telt a lengyel függetlenség századik évfordulója Mintegy kétszázezer ember vonult fel vasárnap Varsóban, hogy megünnepelje Lengyelország független államként való újjászületésének századik évfordulóját. A tömeg nagyságát az sem csökkentette, hogy sokan attól tartottak, a felvonulók között lévő szélsőjobboldali nacionalisták megzavarhatják a nyugalmat.
Egyre több a halottja a kaliforniai erdőtűznek Már több mint kétszáz embernek nyoma veszett.
Elszíneződött a szonda, felfüggesztették az Air India vezető pilótájának engedélyét Megtámadja az eredményt, mert szerinte csak egy istenverte, elvetemült alkoholista szokott lerészegedni délután fél kettőig.
Elsírta magát a muszlim terrorista, mert nem halt meg az áldozata Azt mondta: az a küldetése, hogy fellépjen Allah ellenségei ellen.