Egyre veszélyesebb hely Bosznia a migránsáradat óta

Emberölés, nemi erőszak, lopás: mind migránsok követték el.

2018. november 8. 20:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Néhány euróért kölcsönöznek útlevelet a migránsok Bosznia-Hercegovinában egyre nagyobb az elégedetlenség a migránsok miatt.

Harc a Balkánért külső tényezők befolyásolják az egység megteremtését Szerbia, Macedónia, Montenegró és Albánia uniós tagjelöltek, Bosznia-Hercegovina és Koszovó pedig a tagjelöltség potenciális várományosai, amennyiben teljesítik a koppenhágai kritériumokban rögzített ...
Migráció: feszült a helyzet Bosznia-Hercegovinában Pánikhangulat kezd kialakulni a migránsok miatt Bihácson.
Egyre jobban félnek a migránsoktól Bosznia-Hercegovinában Sok ezer bevándorló arra vár a bosnyákhorvát határon, hogy átmehessen Horvátországba.

Győzelemmel kezdte a poreci tornát a magyar futsalválogatott Turzó József csapata 5-3-ra nyert Bosznia-Hercegovina ellen.
Migránsokkal teli vonat érkezett Bihácsba Egyre több az incidens Bosznia-Hercegovinában.
Zágráb nem engedi be a Boszniában és Szerbiában tartózkodó bevándorlókat Az év eleje óta a rendőrség hivatalos adatai szerint közel 20 ezer illegális bevándorló érkezett Bosznia-Hercegovinába, és 13 ezret tartóztattak fel a hatóságok.
Tüntetés robbant ki Bihácson a migrációs helyzet miatt Bosznia továbbra is tehetetlen az illegális bevándorlással szemben.