Egy hétig kerestük, de nem találtunk no-go zónát Malmőben

Miközben Magyarországon már csak tényszerű érvek nélküli vita megy arról, hogy a migráció jó vagy rossz, a svéd társadalom inkább elemezni próbálja a helyzetet. Malmőben kérdeztünk a helyzetről szakértőket, helyieket, rendőröket, politikusokat és menekülteket.

2018. november 8. 21:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy 10 éves kislányt erőszakoltak meg Malmőben A rendőrség egyelőre nem hozza nyilvánosságra a támadó személyazonosságát.

Friss hírek
Magyarország nem változtat a bevándorlással kapcsolatos álláspontján A tömeges migráció negatív jelenség.
Borzongás Az ünnepelt filmrendező, Ujj Mészáros Károly egy japán tündérmese után most a skandináv thrillerek sötét világába kalauzolja a nézőt.
A Fidesz nem tart attól, hogy kizárnák az Európai Néppártból Az EPP liberális szárnya szorgalmazza a magyar kormánypárt kizárását.
Vérfagyasztó mellékhatást idézett elő az életmentő agyműtét a csecsemőnél Sokan démonnak csúfolják a beteg kisfiút.
Ilyen egy igazán jó meccsélmény Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!
North West mikor lett ekkora? Kanye West és Kim Kardashian első gyereke hatalmasra nőtt.

Svédországi magyarok a migrációról: a svéd identitás része, hogy ők egy befogadó nép Mária 40, Móni és Eszter 5 éve költöztek ki Svédországba. Arról beszélgettünk velük, hogy tényleg olyan veszélyes-e Malmö, mint ahogy azt a magyar média állítja.
Elég egy apró törés az életünkben, és lavinaként söpör el mindent Miközben Magyarországon sokan rosszul érzik magukat a bőrükben, a közös megoldáskeresésre alig találni példát. Ebből az ellentmondásból nőtt ki a társadalmi szenvedés kutatása. Interjú Sik Domonkos sz...

Top hírek:
Egy héten át ingyenes orvosi rendelés lesz a római Szent Péter téren 16 ezer hajléktalan élhet Rómában.
Sallói Dániel duplázott az MLS főcsoport-elődöntőjében - videó A magyar támadó csapata, a Kansas City 5-3-as összesítéssel jutott tovább.
Rakétákkal támadta Izrael Gázát egy izraeli katona halála miatt Balul sikerült egy izraeli kommandós akció.
ByeAlex nagy bajba került az X-Faktor mentorházában - Csalódnia kellett a zenekarokban Puskás Peti fiúk és ByeAlex zenekarok csapata is összeállt a mentorházban.
Egyszerű csoda ez volt Suzanne Vega Budapesten Pályafutása legjobb dalait hozta el a MOM Sportba minden idők egyik legfontosabb női popszemélyisége és dalszerző-énekese. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és úgy is lett.
Ha az Öbölben nem leszel aranyjelvényes, akkor marad a gatyafoltozó verseny Az Újpesti-öböl sok kajakos és kenus otthonaként szolgált, az 1963-ban alakult KSI vízitelepén is ezrek eveztek, de nemcsak a versenyzésről szólt a gyerekek élete. Míg az Öböl-kört húzták, addig az edzők szabadegyetemet tartottak. Wichmann Tamás Eb-győzelme a moziban is ment, mindenki olyan kiállású akart lenni, mint ő.