Egy hétig kerestük, de nem találtunk no-go zónát Malmőben

Miközben Magyarországon már csak tényszerű érvek nélküli vita megy arról, hogy a migráció jó vagy rossz, a svéd társadalom inkább elemezni próbálja a helyzetet. Malmőben kérdeztünk a helyzetről szakértőket, helyieket, rendőröket, politikusokat és menekülteket.

2018. november 8. 21:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Regisztráció nélkül keltek át a migránsok a mexikói-guatemalai határon A mexikói kormány azt közölte, csak a megfelelő iratok felmutatása mellett utazhatnak be emberek az országba.
Előválasztás az óvodában
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Hogyan hagyjunk ott egy pocsék els? randit?
7 biztos tipp a lehangoltság el?zésére!
Mikor születtél? Szerelmi jóslataid a VÍZÖNT? havára!

Még egy stúdiót nyitott a Hitman fejlesztője A dán IO Interactive egy új stúdiót nyitott a svédországi Malmőben. A csapat elsődleges feladata az, hogy "minőségi tartalmat gyártson" a Hitman-frencsájz számára, de vannak utalások egy vadonatúj ját...

Top hírek:
Varga Rolandnál minden elsötétült, amikor Vinícius fejbe rúgta A Fradi szélsője még mindig érzi a decemberi sérülés hatásait.
Lékai Máté elsírta magát, de nem értjük, miért Nem tudjuk, mire, kire gondolt a mindig tiszta szívvel, ezúttal és kiváló formában játszó irányító.
Összeütközött két orosz Szu34-es vadászbombázó Az egyik gép visszatért, a másik lezuhant.
Hónapok óta szökésben van egy elszabadult rodeós tehén Már drónnal is keresik.
Halálos beteg volt a bogotái öngyilkos merénylő A robbanásban huszonegyen haltak meg, és hatvannyolcan megsebesültek.
Négyezren sztrájkoltak a győri Audi gyárudvarán Nem sikerült megállapodni a 2019-es bérekről.