Továbbra sem jut egyről a kettőre Szerbia és Koszovó

Ismét megrekedtek a tárgyalások Szerbia és Koszovó között, a két ország államfője csütörtökön Brüsszelben nem ért el előrelépést a 2013-ban megkezdett párbeszédben.

2018. november 9. 9:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Koszovó hadsereget alakít, Szerbia kiakadt A Szerbia által el nem ismert országnak az ENSZ életben lévő szabályai alapján nem lehetne hadserege, ám Szerbia szerint Koszovó a biztonsági erők hadsereggé alakításába kezdett, amire válaszul ők is...

Az uniós bővítési biztos a magas koszovói vám eltörlését követeli Nem tűnik úgy, hogy Szerbia vagy Koszovó engedni fog.
Szerbkoszovói vita: veszélybe kerülhet az uniós csatlakozás Feszültebbé vált Szerbia és Koszovó viszonya, miután a koszovói kormány száz százalékra emelte a Szerbiából és Boszniából érkező termékek vámját.
Izgalmas hajrában győzött a dán válogatott a női kézi-Eb-n Szerbia és Montenegró is simán megnyerte első mérkőzését.
Egyre nagyobb feszültséget okoznak Koszovó vámintézkedései Lemondtak kedden a koszovói szerb települések polgármesterei, mert mint indokolták Pristina diszkriminációt követett el a szerbek ellen, így ők nem akarnak a koszovói intézmények részei lenni.
Kinek a háborúja? Szerbia minden követ megmozgatott azért, hogy átírja a sziget történetét, többek között a Balkánról Szardíniára deportált hadifoglyok szerbiai őreiből és sanyargatóiból kreálva áldozatot.

Kásler letárgyalta: Szerbia érdeklődik a magyar stadionépítési tapasztalatok iránt Együttműködne a labdajátékok terén a két ország.
Ebből még bármi lehet: a koszovói hadsereg megindult Szerbia felé Európa puskaporos hordója nem hazudtolja meg önmagát.
100%-os vámot vetett ki a szerb termékekre Koszovó Nem vették fel őket az Interpolba, a szerb lobbizást sejtenek a háttérben.
Koszovót nem vették fel az Interpolba Szerbia örül, Koszovó sokadszorra próbálkozott.
A svédek egy villanással lejjebb küldték a törököket - videó Azerbajdzsán és Koszovó továbbra is veretlen a Nemzetek Ligájában.
Harc a Balkánért külső tényezők befolyásolják az egység megteremtését Szerbia, Macedónia, Montenegró és Albánia uniós tagjelöltek, Bosznia-Hercegovina és Koszovó pedig a tagjelöltség potenciális várományosai, amennyiben teljesítik a koppenhágai kritériumokban rögzített ...