Magyarország top 10-es listára került, olyan kevés ételt dobunk ki

Ez azt jelenti, hogy relatíve kevés élelmiszert dobunk ki, fenntartható a mezőgazdaságunk, illetve az egészség és a táplálkozás alapján sem szerepeltünk rosszul a többi 66 vizsgált országhoz képest.

2018. december 1. 16:50

A cikk folytatása...Friss hírek
A kamatdöntés napján hallgatják meg Matolcsy Györgyöt a parlamentben Jövő kedden, azaz február 26-án, reggel 9 órakor hallgatja meg a parlament Gazdasági Bizottsága Matolcsy Györgyöt a jegybankelnöki újrajelölés kapcsán - szúrta ki a Reuters a parlament honlapján az...
Közel 8 millió turista látogatott el Prágába Tavaly 7,9 millió turista látogatott el Prágába, 3,2 százalékkal azaz 242 ezerrel több, mint 2017-ben - közölte a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap pénteken a statisztikai hivatal adataira hivatkozva.
Titokzatos sztárrészvény tartja lázban a befektetőket Egy titokzatos hongkongi részvény árfolyama 2014 óta több, mint 8000 százalékot emelkedett, a saját operációval nem rendelkező China Ding Yi Feng Holdings más cégekbe fektet be, a részvény...
Ezeket a településeket hozhatja helyzetbe a falusi CSOK ...
Nagy baj van a ketchuppal Összeomlott az árfolyam: ami rossz összejöhet, az össze is jött az amerikai élelmiszeripari óriáscégnek, a Kraft Heinz Inc.-nek.
Nyakunkon a német recesszió? - 40 éve nem volt ilyen A váratlanul gyengére sikeredett mai német Ifo-index miatt 24%-ra ugrott a Commerzbank modelljében annak valószínűsége, hogy a német gazdaság recesszióba süllyed. 2019.02.22 11:00 Rossz hír...

Top hírek:
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Direkt 36: Engedély nélkül is elkezdhetik Paks 2 munkálatait Ezzel főleg a Roszatom járna jól.
Abból él, hogy másokat bezár, akik még fizetnek is érte A szabadulószobák piacán az elsők között indult 600 ezer forintos tőkével, azután üzleti és földrajzi értelemben is messzire jutott vállalkozásaival a Pániq Szoba-hálózatot jegyző Koltai Balázs. Nemrég párjával, Gangel Lillával Európa első szelfimúzeumát is megnyitották Budapesten. Az elnevezés megtévesztő: nem szelfikből készült kiállításra tér be a látogató ő maga válik kiállítási tárggyá.
Leállt a Paks 2 mintaerőműve Nem árulták el, hogy mi volt a leállás oka, de hétfő óta újra üzemel a szentpétervári erőmű.
Megbüntették az olaszok a Wizz Airt és a Ryanairt a kézipoggyász-szabályok miatt Az olaszok szerint megtévesztő, hogy a nagy kézipoggyászért külön fizetni kell már a Wizz Airnél és a Ryanairnél.
Pénteken vizsgálják a magyar adósosztályzatot Pénteken vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Fitch Ratings. Londoni pénzügyi elemzők lehetségesnek tartják, hogy a Standard & Poor's múlt pénteki felminősítési döntése után a Fitch is javítja a magyar szuverén osztályzatot.