Putyin: Nem veszek részt Porosenko választási kampányában

Ukrajnában a tervek szerint március végén tartanak elnökválasztást.

2018. december 5. 15:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A mániás Putyintól retteg az ukrán elnök Porosenko attól tart, a Kreml kavarni fog az ukrán elnökválasztásokon, "ahogy a szovjet időkben".

Az ukrán parlament megszavazta a NATO- és EU-csatlakozás alkotmányba foglalását Porosenko még az elnökválasztás előtt el akarta fogadtatni az alkotmánymódosítást.
Porosenko hivatalosan regisztráltatta magát elnökjelöltként Petro Porosenko ukrán elnök vasárnap hivatalosan regisztráltatta magát jelöltként a március 31-i elnökválasztásra a kijevi központi választási bizottságnál - közölte a Facebookon sajtótitkára, Szv...

Petro Porosenko lendületbe jött Ősszel jobbára hat százalék körül mérték Porosenkót, mára megduplázódott a támogatottsága. A legújabb adatok szerint a biztos választók táborában Julija Timosenko támogatottsága a legnagyobb.
Porosenko ismét indul az elnökségért Visszatérne még egy mandátumra az ukrán elnök.
Porosenko: Ukrajnában nem lesz semmiféle föderáció Ukrajnában nem lesz semmiféle föderáció, és nem lesz különleges státusa egyetlen régiónak sem - szögezte le Petro Porosenko ukrán elnök kedden, az ország egységének napján mondott ünnepi beszédében.
Porosenko: Ukrajna nem válik szövetségi állammá Ukrajnában nem lesz semmiféle föderáció, és nem lesz különleges státusa egyetlen régiónak sem - szögezte le Petro Porosenko ukrán elnök kedden, az ország egységének napján mondott ünnepi beszédébe...