100 ezer műanyag zacskóból rakták ki a Holt-tenger térképét

Az óceánok szennyezettségére akarták felhívni a figyelmet Katmanduban.

2018. december 5. 20:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hamarosan újabb holt-tengeri tekercseket fedezhetnek fel A szakértők újabb barlangokat találtak a Holt-tenger partján, melyekben további iratok várhatnak felfedezésre.

Így varázsolj kényeztető Holt-tengeri szépségoázist otthonodba Kétféle ember létezik: aki már fürdött a Holt-tengerben, és aki még nem. Ahhoz azonban, hogy megmártózzunk a legendás vízben és bőrünkön érezzük áldásos hatását, már repülőjegy sem kell. Léteznek ugya...

Friss hírek
Új autóbuszok készülnek Debrecenben Új elővárosi autóbuszok készülnek az ITK Holding debreceni gyárában, amelynek második prototípusát, a Reform 501 LE elővárosi járművet kedden mutatták be.
A nyugdíjpénztárhoz jár a legnagyobb adókedvezmény Elképesztő, mennyi lehetősége van az embernek, ha szeretné kényelmesebbé tenni szépkorú éveit. Nyugdíj-előtakarékosság, önkéntes nyugdíjpénztár és nyugdíjbiztosítás. De mégis melyikkel járunk a legjobban?
Nem árt ismerni a parkolási szabályokat A jogszabály meghatározza a minimálisan fizetendő várakozási díjat is.
142 pontot dobott egy meccsen az 55 éves kosaras Úgy, hogy csak két negyedet játszott.
Január elején indul az új Legyen Ön is milliomos! A kvízműsort Gundel Takács Gábor veszi át, és a TV2-re költözik.
Omlós, narancsos-marcipános süti: amilyen egyszerű, olyan nagy sikere lesz A narancsos-marcipános süti omlós, illatos, puha, és egyáltalán nem tömény.

6 izgalmas tény a Holt-tengerről, amit még talán te sem tudtál! A Föld egyik legkülönlegesebb képződménye.
Sátánisták kínozták meg a bakkecskét Vas megyében? Nyugtalanító kérdéseket vet fel egy, a Vas megyei Dozmat határában megkínozva talált kecske esete. A szerencsétlen, félig holt állatra egy helyi gazda talált rá, aki szerint könnyen lehet, hogy hallow...

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Halálos drog: a debreceni díler tudta, hogy veszélyes A díler olyan erős drogot adott el, amitől egy ember meghalt, hatan pedig életveszélyes állapotban kórházba kerültek. A Kékfény riportja.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben, sajtóinformációk szerint bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.