100 ezer műanyag zacskóból rakták ki a Holt-tenger térképét

Az óceánok szennyezettségére akarták felhívni a figyelmet Katmanduban.

2018. december 5. 20:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

˝Érzékelem az élő és holt lelkeket egyaránt˝ Kis Kató léleklátó állítja, hogy képes felvenni a kapcsolatot holt lelkekkel. A Fem3 Café műsorvezetőjét, Stohl Lucát meg is lepte, amikor egy idős férfit érzékelt mögötte.

A nap képe: ilyen szépséges sziluettet már régen láttunk Több mint kétezer versenyző vesz részt a Holt-tenger Maratonon Izraelben.

Friss hírek
Már három hónapja keserítik meg Macron mindennapjait Három hónapja kezdődtek a francia sárgamellényes tüntetések.
A rosszindulatot díjazza a vetélkedő Mindenki hülyét csinál magából abban a komikus show-ban amely hamarosan elindul a Viasat Explore csatornán. A britek imádják, már nyolc évadot készítettek belőle, és még mindig nem tudtak ráunni.
Gorillarendőrnek öltözött, hogy elkapja a szatírt Még egy ok, miért ne húzz ujjat egy gorillával.
Nem játszott jól, de így is nyert a Szeged a kézi BL-ben Az első félidőben gyengélkedett a magyar csapat, de fordulás után feljavult.
Az első arab védelmi miniszternő a libanoni kormányban Az új bejrúti kormányban négy nő is helyet kapott, egyikük a védelmi tárca élén.
A rapper, akinek azt üvöltik a koncertjén: Hajrá Fidesz! A Turullal robbant be, és rövid idő alatt rengetegen megszerették Dé:Nash-t, akinek túltolt kormánypropaganda árad a számaiból. Irónia, első koncert és buzigyógyítás egy 22 éves szociológussal.

Posztumusz kiadták a Holt Költők Társasága alapítójának kötetét Walter Skold 2008-ban hívta életre a társaságot.
A diktatúra meghiúsította a gazdasági csodát Az iráni fehér forradalom, az ország gyors felemelése egyáltalán nem volt hamvában holt ötlet, de mivel mindez kőkemény diktatúrával párosult, a bukás elkerülhetetlen volt.

Top hírek:
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.
Mesterműnek nevezték Mészáros Márta filmjét a Berlinalén A rendezvényről az M5 kulturális csatorna híradója számolt be szombat este.
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Ez lesz a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma A Budapest Folyamat a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma lesz – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.