A sátánistákra is gondolnak Illinois államban

2018. december 5. 23:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump trónfosztása, már nem az elnök az Egyesült Államok leggazdagabb aktív politikusa Trumpot a szintén milliárdos Jay Robert "J. B." Pritzker előzte meg, aki demokrata színekben szerezte meg Illinois állam kormányzói székét.

Friss hírek
Új autóbuszok készülnek Debrecenben Új elővárosi autóbuszok készülnek az ITK Holding debreceni gyárában, amelynek második prototípusát, a Reform 501 LE elővárosi járművet kedden mutatták be.
Van, ahol szívesen látják a Huaweit A kínai külügyminiszter több országot is megnevezett, amelyek bizalommal fordulnak a Huawei termékei és 5G technológiája felé.
A nyugdíjpénztárhoz jár a legnagyobb adókedvezmény Elképesztő, mennyi lehetősége van az embernek, ha szeretné kényelmesebbé tenni szépkorú éveit. Nyugdíj-előtakarékosság, önkéntes nyugdíjpénztár és nyugdíjbiztosítás. De mégis melyikkel járunk a legjobban?
A Ford két volt vezetőjét ítélték el Argentínában kínzás és emberrablás miatt A katonai diktatúra idején tartottak fogva szakszervezeti vezetőket. A túlélők és rokonok tapsviharban törtek ki.
Nem árt ismerni a parkolási szabályokat A jogszabály meghatározza a minimálisan fizetendő várakozási díjat is.
142 pontot dobott egy meccsen az 55 éves kosaras Úgy, hogy csak két negyedet játszott.

Nagyott bukott egy republikánus náci Illinois-ban Egy másik szélsőjobbos politilus viszont kilencedszer nyert Iowában.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Halálos drog: a debreceni díler tudta, hogy veszélyes A díler olyan erős drogot adott el, amitől egy ember meghalt, hatan pedig életveszélyes állapotban kórházba kerültek. A Kékfény riportja.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben, sajtóinformációk szerint bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.