A sátánistákra is gondolnak Illinois államban

2018. december 5. 23:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hidegrekord az Egyesült Államokban - Chicagóban világvége-hangulat van Már 12 áldozata van az Amerikát megbénító jéghideg időjárásnak. Az iskolák bezártak, és mindenkit óva intenek attól, hogy kitegye a lábát az utcára. Átlagban mínusz 30 fokot mérnek, de ...

Friss hírek
Már három hónapja keserítik meg Macron mindennapjait Három hónapja kezdődtek a francia sárgamellényes tüntetések.
A rosszindulatot díjazza a vetélkedő Mindenki hülyét csinál magából abban a komikus show-ban amely hamarosan elindul a Viasat Explore csatornán. A britek imádják, már nyolc évadot készítettek belőle, és még mindig nem tudtak ráunni.
Gorillarendőrnek öltözött, hogy elkapja a szatírt Még egy ok, miért ne húzz ujjat egy gorillával.
Nem játszott jól, de így is nyert a Szeged a kézi BL-ben Az első félidőben gyengélkedett a magyar csapat, de fordulás után feljavult.
Az első arab védelmi miniszternő a libanoni kormányban Az új bejrúti kormányban négy nő is helyet kapott, egyikük a védelmi tárca élén.
A rapper, akinek azt üvöltik a koncertjén: Hajrá Fidesz! A Turullal robbant be, és rövid idő alatt rengetegen megszerették Dé:Nash-t, akinek túltolt kormánypropaganda árad a számaiból. Irónia, első koncert és buzigyógyítás egy 22 éves szociológussal.

Katasztrófát zúdíthat Chicagóra a szibériainál is gyilkosabb hideg Történelmi rekordhoz közelítő, extrém téli időjárás uralkodik Illinois államban. Sok áldozattal járhat.
Keményen beszóltak az amerikai szenátorok Orbánnak Három demokratapárti szenátor, a kaliforniai Dianne Feinstein, az illinois-i Dick Durbin és a connecticut-i Chris Murphy határozati javaslatot

Top hírek:
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.
Mesterműnek nevezték Mészáros Márta filmjét a Berlinalén A rendezvényről az M5 kulturális csatorna híradója számolt be szombat este.
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Ez lesz a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma A Budapest Folyamat a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma lesz – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.