Most a ti kezetekben a döntés: melyik az ország legjobb söre?

Immár harmadszor rendezik meg az Ország Söre nevű - idén először szakmai kóstolóval egybekötött - közönségszavazást, amelyen IPA és "speciality" kategóriában keresik a legnépszerűbb hazai kisüzemi főzeteket.

2018. december 6. 11:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Az utolsó nyerte az erdélyi rangadót A Brassó hazai pályán 5-2re győzött a Csíkszereda ellen a jégkorong Erste Liga felsőházában.
Le Pen egyetlen mondattal lefegyverezte baloldali kritikusait Marine Le Pent, a bevándorlásellenes Nemzeti Tömörülés párt vezetőjét parlamenti vizsgálóbizottság elé idézte a baloldal Franciaországban
Címvédés a Magyar Kupában A tavalyi győztes Nyíregyháza 3-0-ra nyert a Békéscsaba ellen a női röplabda Magyar Kupa döntőjében.
Új listavezető az NB II-ben A Zalaegerszeg 2-1-re nyert hazai pályán a Nyíregyháza ellen a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában.
A migránsok vasárnap sem pihennek A hét utolsó napján összesen 33 illegális bevándorlót füleltek le a magyar rendőrök.
Karafiáth: Kinek üzlet az ingyenes külföldi nyelvtanfolyam? Kisülhet belőle valami jó. És lehet hatalmas lenyúlás is.

Szentesen készült 2018-ban az Ország Söre Harmadszor tartották meg a közönségszavazást, amelyen két kategóriában hirdettek győztest.

Top hírek:
Harmadik hónapja tüntetnek a sárgamellényesek Újabb célkitűzéseket keresnek a mozgalomnak.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Megállíthatatlan a Diósgyőr, megint kikapott a Haladás A miskolciak hátrányból fordítottak.
15 évet túlórázott a legendás marsjáró Az Opportunityvel végleg elvesztette a kapcsolatot a NASA.
Tüntetők próbálták betörni a miniszterelnöki hivatal bejáratát Tiranában Az ellenzék provokátorokat okol az erőszakos cselekedetekért.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.