A karhatalmat is bevetette Brüsszel, hogy elhallgattassa a magyarokat

Éljen a szólásszabadság!

2018. december 6. 16:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hivatalosan is lemondott Brüsszel az új EU-büdzsé jövő májusi elfogadásáról Már eddig is lehetett látni, hogy irreális az Európai Bizottság azon elgondolása: jövő májusig szülessen meg a 2021-2027-es uniós költségvetésről a végső megállapodás az uniós állam- és kormányfők...

Egymilliárd euróval támogatna Brüsszel egyes civil szervezeteket A demokráciát és jogállamot védő civil szervezetek támogatásban részesülnének.
Brüsszel nem törődik a szabályokkal Ha bevándorlást segítő előterjesztésről kell szavazni, akkor a brüsszeli migránspárti többség nem foglalkozik a jogszabályokkal. Ezt a Fidesz európai parlamenti képviselője mondta arra reagálva, hogy ...
Egyre több migránskártyát találnak az illegális bevándorlóknál A kormánypártok szerint Brüsszel sok bevándorlónak utalhat pénzt.
Langoló rendőrautók és könnygáz Brüsszel utcáin Vízágyúkat és könnygázt vetett be a belga rendőrség pénteken Brüsszel belvárosában a belga kormány gépjárműveket érintő adópolitikája miatt szerveződött, sárgamellényes tüntetők feloszlatására, akik k...
Itt van Brüsszel új terve: klímasemleges európai gazdaság - évi 290 milliárd euróból 175 milliárd eurós pluszköltséget igényelhet csak a 85 százalékos emissziócsökkentés is, amely 1,5 helyett 2 Celsius fokon belül tartaná a hőmérséklet-emelkedést.

Migránskártyát talált az M1 stábja Boszniában Újabb bizonyíték a névtelen Soros-kártyák létezésére, amelyet az ENSZ és Brüsszel is támogat.
Brüsszel megtámadott egy fehérvári postát A Mészárosworks helyi lapja hőskölteményben regéli el a helyi politikusok reménytelen küzdelmét a nyugdíjassanyargató, postagyilkos, gonosz EU ellen.
Matteo Salvini olasz beülgyminiszter felháborodott az Európai Unió tétlenségén Szerinte Brüsszel Olaszország kioktatásával van elfoglalva.
Orbán a Brexitről: Ezért is Brüsszel a felelős Mert a bevándorlókat tartották benn Európában brit barátaink helyett.
Halász: Brüsszel önti az uniós állampolgárok pénzét a migránskártyákra Brüsszel "önti az uniós állampolgárok pénzét a migránskártyákra", és ezzel közvetlenül is finanszírozza a migrációt - mondta a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese, a frakció szóvivője sz...
Saját bőrén tapasztalhatja meg Brüsszel a migráció negatív hatásait? Ifj. Lomnici Zoltán szerint Brüsszelnek észre kellene vennie, hogy saját bőrére megy a játék.