Megsértődött, majd bemondott egy nem létező dolgot a miniszter

Hiába várták, Palkovics László nem ment el az Akadémia rendkívüli közgyűlésére, hogy nekik is elmondja a terveit. Helyette mondott egy olyat, amit egy órával később megcáfolt az Akadémia. Elég feszült a helyzet.

2018. december 6. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Eddig még csak egyszer fordult elő hasonló az Oscar történetében Kevin Hart visszalépése után várható volt az Akadémia döntése.

Kamerával készít látleletet Szobolits Béla Balázs Béla-díjas filmrendező több nemzetközi filmfesztiválon nyert díjat alkotásaival, s tavalyelőtt beválasztották a Magyar Művészeti Akadémia soraiba.
Palkovics László: okosmérőkkel válik hatékonyabbá az energiafelhasználás hat megyei jogú városban Az együttműködési megállapodás értelmében Kaposvár, Dunaújváros, Szombathely, Tatabánya, Veszprém és Zalaegerszeg összehangolják energetikai modernizációs törekvéseiket.  
Életáldozat a hazáért A Magyar Tudományos Akadémia is szeretne nyitni a nagyközönség felé, a középiskolásoktól a nyugdíjasokig mondta Rédey Soma.
Három góllal kikapott a címvédő MOL Vidi A Puskás Akadémia 3-0-ra legyőzte a címvédő MOL Vidit a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.
Palkovics László: Nincs bajban a tudomány Magyarországon Az innovációs és technológiai miniszter cáfolta a MTA körüli híreket. Az alaptörvényünk pontosan szabályozza, hogy a kormány hogyan viszonyul a tudományhoz és hogy mi az MTA szerepe mondta.

Továbbra sem adható rajzfilmfigura neve a gyermeknek Póni, Balu, Poppeusz, Szenilla néhány tavaly elutasított utónév. Sokan még mindig a mesefilmekből ismert figurák nevét születendő gyermekeiknek adni, ám a Magyar Tudományos Akadémia szakbizottsága to...
Oscar-jelölések 2019 - Top 5 negatívum, Top 5 pozitívum Nemrég kiderült, hogy mely alkotások és alkotók esélyesek az arany szoborra, azonban nem mindenben értünk egyet az Akadémia döntéseivel, ezért a kedélyek lecsillapodása után összeszedtünk öt csalódást...
Elárulta a kormány, mihez kötnék a zöld rendszámot a szigorítás után Palkovics László megerősítette az InfoRádiónak, hogy a kormány a zöld rendszámokról szóló jogszabály módosításán dolgozik. Az innovációs és technológiai miniszter nem szeretné, hogy a nagy...
Kristályok vizsgálata segíti a vulkánkitörések előrejelzését A tűzhányók egy speciális típusának, a kiterjedt vulkáni mezők működésének jobb megismerését szolgálja a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Vulkanológiai Kutatócsoportjának legújabb vizsgálata, amelyben...
Második világháborús Varázshegyként tervezte megírni a Sorstalanságot Kertész Imre Második világháborús Varázshegyként tervezte megírni a Sorstalanságot Kertész Imre derül ki a Nobel-díjas magyar író első alkalommal publikált, 1959-1962-es napló- és munkajegyzeteiből, amelyeket a B...
Nem hozta le a gyertyagyújtásról szóló közleményt az MTI Három szakszervezet hirdetett demonstrációt a Magyar Tudományos Akadémia épületéhez a magyar kultúra napján, de az erről szóló közlemény publikálását megtagadta az Országos Sajtószolgálat.