Mikulás helyett ezt az embert sikerült a Fidelitasnak elvinni az egri kórház gyerekosztályára

Már jelmezzel se szórakoznak, mielőtt bemennek kampányolni a kórházban fekvő gyerekekkel.

2018. december 6. 17:39

A cikk folytatása...



Friss hírek
Futószalagon hoznák a bevándorlókat Európába Borítékolható volt, hogy az Európai Parlament ezúttal megszavazza a legális uniós beutazás kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.
Ahogy Chris Pratt tátog Marvin Gaye slágerére, úgy nem tátog senki Űrlord megint odatette magát.
Naponta követ el óriási sminkbakit Kim Kardashian Nagyon durva, amit a sztárcsajszi csinál!
Odaléptek Orbánhoz, miközben az ellenzék megbénította a parlamenti ülést A tumultus közben az ellenzéki képviselők arról kérdezték, mi a véleménye a túlóratörvényről.
Ma ér véget a Szulejmán, de nem kell nélküle élnünk Január elsejétől kezdődik minden elölről.
Dembelé vagy 3 napig nem megy edzésre Az edzőtáborba akarják költöztetni, annyit késik. Nem ettől a góljától fog megjavulni.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Halálos drog: a debreceni díler tudta, hogy veszélyes A díler olyan erős drogot adott el, amitől egy ember meghalt, hatan pedig életveszélyes állapotban kórházba kerültek. A Kékfény riportja.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben, sajtóinformációk szerint bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.