Mikulás helyett ezt az embert sikerült a Fidelitasnak elvinni az egri kórház gyerekosztályára

Már jelmezzel se szórakoznak, mielőtt bemennek kampányolni a kórházban fekvő gyerekekkel.

2018. december 6. 17:39

A cikk folytatása...Friss hírek
A rapper, akinek azt üvöltik a koncertjén: Hajrá Fidesz! A Turullal robbant be, és rövid idő alatt rengetegen megszerették Dé:Nash-t, akinek túltolt kormánypropaganda árad a számaiból. Irónia, első koncert és buzigyógyítás egy 22 éves szociológussal.
Putyin betelefonál? Folytatódott a rejtélyes bombariadó sorozat Már hónapokkal korábban is voltak hasonló telefonhívások.
Kihagyja a jeruzsálemi V4-ek találkozóját a lengyel miniszterelnök Miután az izraeli miniszterelnök állítólag azt mondta, a lengyelek együttműködtek a nácikkal a holokauszt elkövetésében.
Utolsó másodperces védéssel nyert a Szeged a BL-ben A kézisek megszenvedtek az ukrán Motorral, végül 30-29-re nyertek.
Az MTK női kosárcsapata megszerezte második győzelmét a bajnokságban A fővárosi együttes legutóbb november 10-én nyert meccset az élvonalban.
Szigorítják a belépést a parlamentbe Indoklás, magyarázat egyelőre nincs.

Top hírek:
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.
Mesterműnek nevezték Mészáros Márta filmjét a Berlinalén A rendezvényről az M5 kulturális csatorna híradója számolt be szombat este.
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Ez lesz a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma A Budapest Folyamat a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma lesz – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.