A fekete-tengeri területvédelem erősítéséről hozott törvényt az ukrán parlament

A törvényjavaslatot 244 képviselő támogatta a 450 fős törvényhozásban.

2018. december 6. 18:07

A cikk folytatása...Friss hírek
A migráció vált a fő konfliktusforrássá az Európai Unióban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Budapest Folyamat hatodik miniszteri ülését követően is arról beszélt, hogy két teljesen különböző világnézet alakult ki a kérdésben.
A bajor konzervatív párt vezetője is kiakadt Orbánra a junckeres plakát miatt A CSU elnöke felszólította Orbán Viktort, hogy döntse el, továbbra is Európai Néppárthoz akar-e tartozni.
Világelsőségre tör együtt a BMW és a Daimler Sokan, sokszor bedobták már azt az elméletet, hogy előbb-utóbb valahogy egyesül majd a két nagy német prémium autógyártó, a BMW és a Daimler. Ettől egyelőre még nagyon messze van a két cég, de ma egy...
Courtney Love csodásat kommentelt egy Kurt Cobain-fotóhoz Ez most tényleg szép volt.
Új februári melegrekord született Skóciában Magyarországon mínuszokra számíthatunk Kelet-Közép-Európában a hideg levegő a meghatározó.
Máris lehaltak a Nike új okoscipői Egy szoftverhiba miatt az appal nem lehet bekötni a cipőt. És mivel fűző nincs rajtuk, máshogy se.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
Itt hallgathatja vissza Orbán Viktor rádiós interjúját Orbán Viktor miniszterelnök interjút adott a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!