Különleges módon fejezte ki támogatását az amerikai légierő Ukrajnának

A légierő egyik gépe fegyvertelen repülést hajtott végre.

2018. december 6. 18:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A NATO politikai és gyakorlati segítséget nyújt Ukrajnának A Krím félsziget illegális bekebelezése óta a NATO különböző politikai és gyakorlati segítséget nyújt Ukrajnának - jelentette ki Jens Stoltenberg, NATO-főtitkár Brüsszelben, a kedden kezdődő, kétnapos...

A NATO segítséget nyújt Ukrajnának Támogatják Ukrajna területi épségét, ezért felszerelést és képzést is adnak a hadseregüknek.

Friss hírek
A Vidi nyerte meg a Fradi elleni pankrációt Futballra nyomokban emlékeztető jelenetek sűrűjében végül legyőzte a listavezetőt a címvédő.
Majka: Ez mi a faszom volt? A Sztárban sztár döntőjében egy produkcióból kiszakadt ez a mondat élő adásban.
Pawel Pawlikowski filmje öt kategóriában győzött Sevillában A lengyel rendező Hidegháború című filmjével zsebelte be a díjakat.
Holtan találták a Vine 35 éves alapítóját A rendőrség drogtúladagolásra gyanakszik.
Remek meccsen verte a Vidi a Ferencvárost Nemzetközi tempó, csodás megoldások. A Fradi két válogatottját le kellett cserélni a szünetig. Nyílt maradt a bajnokság.
Levegőből mutatjuk az este vonuló tömeget Este az MTVA székház elé indultak el a tüntetők a Kossuth térről. A megfogyatkozott tömeget néztük meg a levegőből.

Félmilliárd euró támogatást kap Ukrajna az EU-tól Az Európai Bizottság az EU nevében jóváhagyta az Ukrajnának nyújtandó új makroszintű pénzügyi támogatási program első, 500 millió euró összegű kifizetését. Ezzel a kifizetéssel az EU által 2014 óta...
Ukrajnának is kapóra jöhet a kercsi orosz agresszió Ukrajnában választások közelednek, a kormány pedig gazdasági eredmények híján az orosz agresszió elleni fellépés hangoztatásával szerezhet magának népszerűséget, áll az e heti HVG elemzésében.
Ez már háború, vagy csak területszerzés? - miért estek ismét neki az oroszok Ukrajnának? A szó szoros értelmében robbanásig feszült hétfőre a 2014 óta folyamatosan keményedő orosz-ukrán válság, miután vasárnap az orosz haditengerészet a Krím melletti Kercsi-szorosnál tüzet nyitott ukrán ...

Top hírek:
Megállapodtak a párizsi klímaegyezmény végrehajtásának szabályairól A párizsi klímaegyezményt három évvel ezelőtt kötötték meg.
Beszólt Orbán elvbarátainak az európai főbankár Fel kell venni a harcot az illiberális gazdaságpolitikával szemben. Az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi hazájában arról beszélt: bár egyre népszerűbbek az illiberális ideológiák, de azok nem képesek megoldani Európa gazdasági problémáit.
Örömvasárnap van, a rózsaszín gyertya meggyújtásának napja A rózsaszín gyertya egyszerre hirdet örömöt és bűnbánatot.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
X-Faktor: A USNK nyerte az idei szériát Az erdélyi srácok a 2018-as széria győztesei.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.