Különleges módon fejezte ki támogatását az amerikai légierő Ukrajnának

A légierő egyik gépe fegyvertelen repülést hajtott végre.

2018. december 6. 18:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump zombijai segítenek megérteni a hitlerizmust Jeremy King történész szerint az amerikai elnök csak a pusztításban jó, de van némi remény.   
Titokzatos sztárrészvény tartja lázban a befektetőket Egy titokzatos hongkongi részvény árfolyama 2014 óta több, mint 8000 százalékot emelkedett, a saját operációval nem rendelkező China Ding Yi Feng Holdings más cégekbe fektet be, a részvény...
Nyerj Barca- és Real-mezt a Spíler TV-vel! Az El Clásico után nem csak a győztes csapat örülhet!
Felszólították Webert, hogy zárja ki a Néppártból Orbánt és a Fideszt Annalena Baerbock szerint a Fidesz hazugságokat terjeszt az Európai Unióról.
Erős földrengés rázta meg Ecuadort 7,5-ös, vagyis igen erős rengéseket mértek.
Az emberi jogok félremagyarázása elképesztő következményekkel jár Elképesztő következménnyel jár, ha – valószínűleg szándékosan – félremagyarázzák az emberi jogokat – mondta Szomráky Béla Olaszország-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken, utalva arra a kártérítési igényre, amit 41 migráns nevében egy római ügyvédi iroda nyújtott be Matte...

Ukrajnának is ad segélyt az Európai Unió Rekordnagyságú összeget, 515 milliárd forintot fordítanak humanitárius segélyezésre idén.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!