A nap legfontosabb hírei – 2018. december 6.

Jogerős ítélet Hosszú Katinka-ügyben, fenyítik az MTA-t.

2018. december 6. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hosszú Katinka örül, még ha sokat is bántották Persze, hogy még mindig a Duna Aréna új konditerme a téma.

Hosszú Katinka üres kézzel távozott, három díjat ért a téli olimpiai arany Kozák Danuta és a short track csapat tagjai voltak az Év Sportolója gála nagy nyertesei.
Hosszú Katinka nélkül nem kezdődhet a dunaszerdahelyi rangadó
Cseh László olimpiai bajnok barátjával edz Hosszú Katinka Az Iron Lady illusztris társaságban készül az előtte álló versenyekre.
Hosszú Katinka: Eljuthatunk oda, hogy nem az olimpia lesz a legfontosabb Az úszók szövetségi kapitánya ezért az ötletért annyira nem lelkesedik.
Hosszú Katinka: A szövetség a hibás A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka szerint nem ő, hanem a Magyar Úszószövetség hibázott a Duna Aréna konditerem-használatának ügyében, ezért nem tudnak megfelelően szárazföldi edzéseke...

Hosszú Katinka: Az olaszok csak utánam beszélhetnek Cseh Lászlóval! Az Iron Lady beszélt az Origónak az úszóligáról, az új kihívásairól és további céljairól.
Hosszú Katinka miatt Kapás Boglárka felkészülése is veszélyben van Kapás Bogi is zavarja Katinkát, így ő is mehet máshová kondizni.
Eldőlt kik közül kerülnek ki az év sportolói A férfiaknál Bácsi Péter, Fucsovics Márton és Liu Shaolin Sándor, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Kozák Danuta került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 6...
Shane Tusup: Itt az ideje újra edzeni! Magyarországi látogatása után Shane Tusup most visszatér új szenvedélyéhez, a golfhoz. Hosszú Katinka volt férje és edzője egyre aktívabb az Instagramon, ahol most arról írt, hogy most, miután minden ...
Mi áll a háttérben? Titokban találkozott Hosszú Katinka Shane-nel Los Angelesben futottak össze.
Hosszú Katinka: Szó szerint belehánytam a medencébe Háromszoros olimpiai bajnokunk legutóbbi versenyén teljesen oxigénhiányos állapotba került.