A nap legfontosabb hírei – 2018. december 6.

Jogerős ítélet Hosszú Katinka-ügyben, fenyítik az MTA-t.

2018. december 6. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

1,9 milliárdot ad a kormány valami sporttal kapcsolatos dologra, de titkosították, hogy pontosan mire is Lehet, hogy a csillebérci Hosszú Katinka Sportakadémiáról van szó.

Hosszú Katinka visszafelé úszott - videó Kommentár nélkül.
Hosszú Katinka ezt köszönheti az új edzőjének - videó Minden olimpiára más tréner készítette fel.
Hosszú Katinka: Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit mondok Az ország legnépszerűbb úszója nyílt edzést tartott, ahol arról beszéltünk vele, hogy szerinte rendben van-e, hogy alig van nyitva a közönség előtt a Duna Aréna.
Enélkül Hosszú Katinka sem ismerkedett volna meg Shane Tusuppal Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya fontos témáról beszélt.
Így néz ki a takarító Hosszú Katinka A háromszoros olimpiai bajnok úszónőnek tényleg minden jól áll.

Ennél szexisebben nem kezdhetné az edzést Hosszú Katinka Kemény héten van túl, de a munkát sosem hanyagolja el.
Hosszú Katinka tempója már nem igazán fokozható Az úszónő edzője szerint olyan vele dolgozni, mintha fociban a Barca vagy a Real kispadján ülhetne.
Hosszú Katinka úszni tanítja Mihalik Enikőt Ilyen még nem volt: Magyarország leghíresebb úszónője és topmodellje egy medencében! Az biztos, hogy ennyire menő videót még nem láttál!
Hosszú Katinka és Kozák Danuta egy medencében A Vizesgálán negyven olimpiai, világ- és Európa-bajnok produkcióját láthatják a nézők.
Hosszú Katinka két olimpiai aranyérem értékét tempózta össze a világkupában De nem csak a keresete, az éremkollekciója is párját ritkítja.
Így teljesített Hosszú Katinka Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok m...