Újabb focimeccseket halasztottak el a párizsi zavargások miatt

A PSG - Montpellier mellett másik négy találkozót is el kellett napolni.

2018. december 6. 19:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Zseni, ahogy Ellen DeGeneres a Szívek szállodája színészét trollkodja A prank királynő.
A kamatdöntés napján hallgatják meg Matolcsy Györgyöt a parlamentben Jövő kedden, azaz február 26-án, reggel 9 órakor hallgatja meg a parlament Gazdasági Bizottsága Matolcsy Györgyöt a jegybankelnöki újrajelölés kapcsán - szúrta ki a Reuters a parlament honlapján az...
Részeg bemondó miatt kapta más az Oscar-díjat, titkos szervezet áll a háttérben - összeesküvés-elméletek a díjátadó körül Közeleg a 91. Oscar-díjátadó. A legnagyobb nemzetközi filmes esemény sem kerülte el az összeesküvéselmélet-gyártók figyelmét, akik szerint bizony Hollywoodban sem minden az, aminek látszik. 
Otto Bathurst a Halo-tévésorozat új rendezője Keserű szájízzel közöltük decemberben, hogy a Showtime Halo-sorozata rendező nélkül maradt, most azonban úgy tűnik, hogy megvan, ki veszi át Ruperty Wyatt helyét abban a bizonyos székben.
Közel 8 millió turista látogatott el Prágába Tavaly 7,9 millió turista látogatott el Prágába, 3,2 százalékkal azaz 242 ezerrel több, mint 2017-ben - közölte a Mladá Fronta Dnes című cseh napilap pénteken a statisztikai hivatal adataira hivatkozva.
Csapadék és erősödő szélfúvás időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Két évtizede nem volt ilyen kedvező az államháztartás egyenlege A januári többlet meghaladta a beérkezett uniós bevételek összegét is.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!