Kövér László: A munka becsületét a gazdasági fejlődés fogja helyreállítani

Kövér László jelezte: a következő évek nagy kihívása annak a célnak az elérése, hogy 2030-ra Magyarország a legjobb öt európai ország közé tartozzon. 

2018. december 6. 20:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér üzent a fiatal tüntetőknek: Nőjenek fel A demonstrációt pedig már korábban is esztelen rendbontásnak tartotta Kövér László házelnök.

Több száz gyerek ünnepli a karácsonyt a parlamentben A gyerekeket Kövér László házelnök fogadta, aki jelképesen átadta a Országház kulcsát is.
Az ellenzéki erőszak miatt szigorítaná a házszabályt Kövér László Szigorítaná a házszabályban rögzített fegyelmi büntetéseket Kövér László, az Országgyűlés elnöke, mivel szerinte a parlament szerdai ülésén történtek után az ellenzék részéről rendszeresen szélsőséges...
A házelnök szigorítaná a fegyelmi szabályokat az Országgyűlésben Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Inforádió Aréna című műsorában csütörtök este elmondta, hogy véleménye szerint anarchiába hajló, eszetlen rendbontás történt szerdán az Országgyűlésben és a Par...
Radikalizálódott az ellenzék, puccskísérlet a parlamentben Kövér László a lehető legfájdalmasabb szankciót alkalmazza.
3,2 milliót adott bélyeggyűjtőknek Kövér László Évi 73 milliót oszthat szét a házelnök, a pénz jó része határon túli magyaroknak ment.

Megkérdeztük a kitiltott ellenzékit, mivel vívta ki Kövér haragját Bár több ellenzéki politikus sípolt és kiabált a Parlament ülésén a "rabszolgatörvény" miatt, Kövér László házelnök csak Varga László szocialista politikust tiltotta ki. A hvg.hu-nak elmondta, mit ki...
Lengyelország sorsa magyar ügy is Kövér László szerint Függetlenségi ünnepet tartottak az Országgyűlésben.
Lezárják a Kossuth teret szombat délelőtt, pedig ott tüntetnének a szakszervezetek is Az ok: a lengyel alsóház vezetőjét épp vendégül látja Kövér László.
Kövér László: Fordulatnak kell bekövetkeznie az EP-választások után Optimista az európai parlamenti választásokat illetően az Országgyűlés elnöke, aki szerint nagy baj lenne, ha valamilyen ok miatt mégis a migrációt támogató erők kerülnének többségbe.
Kövér László nem szereti, de tiszteli Nagy Imrét Még nincs hivatalos döntés a mártír miniszterelnök szobrának áthelyezéséről. 
Kövér László vagy imádja a némafilmeket, vagy csak szereti elhallgattatni az ellenzéket A házelnök Szabó Tímea beszéde közben nyomogatta a mute gombot.