Kövér László: A munka becsületét a gazdasági fejlődés fogja helyreállítani

Kövér László jelezte: a következő évek nagy kihívása annak a célnak az elérése, hogy 2030-ra Magyarország a legjobb öt európai ország közé tartozzon. 

2018. december 6. 20:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László részvétét fejezte ki az észak-macedón buszbaleset miatt A szerdai balesetnek 15 halálos áldozata van.

A Jobbik azt kéri, hogy a képviselőktől megvont tiszteletdíjat jó célokra fordítsák Kövér László házelnök 38 ellenzéki képviselőt bírságolt meg.
Nem kegyelmezett a mentelmi bizottság Tordai Bencének és Varju Lászlónak Azt kérték, helyezzék hatályon kívül Kövér László rájuk kirótt pénzbüntetését.
Kövér László a saját nevében tiltja le az ellenzéki képviselők fizetését A túlóratörvény ellen tiltakozókat akarta büntetni, de Házbizottságban nem alakult ki konszenzus. Ez sem állította le a házelnököt, posztolta Székely.
Kövér László: Minden határt átlépett az ellenzék A házelnök úgy véli, elfogadhatatlan, amit az ellenzék mostanában művelt.
Kövér László: Az előttünk álló évszázadban az emberek csak akkor maradhatnak szabadok, ha megőrzik önmagukban azt, ami a gépeknek nincs A házelnök bejelentette: "a 21. század az emberi lélekből fakadó önazonosság, az identitás évszázada lesz."

Az ellenzék elfogadhatatlannak tartja képviselőik megbüntetését Az ellenzéki pártok elfogadhatatlannak tartják és minden jogi lehetőséggel élve fellépnek az ellen a büntetés ellen, amelyet Kövér László házelnök javasol kiszabni rájuk a munka törvénykönyve módo...
MSZP-Párbeszéd: Önkényes az ellenzéki képviselők megbüntetése Kövér László egyhavi tiszteletdíj megvonását javasolta.
Nyilvános Orbán Viktor, Áder János és Kövér László vagyonnyilatkozata A három közjogi méltóság vagyona gyakorlatilag változatlan.
Már a NATO is törölte Demeter Mártát A NATO-Közgyűlés is törölte az információkat szivárogtató Demeter Márta tagságát. Miután Kövér László házelnök visszahívta a testületből az LMP-s politikust, a pártnak csütörtökig kell új tagot jelöln...
Több migránst is feltartóztattak a magyar határnál éjszaka Jogellenesen próbált bejutni az országba kilenc migráns Röszkénél. A rendőrök Tiszaszentmárton és Zsurk között is illegális bevándorlókat tartóztattak fel, valamint Kelebiánál egy vonat alvázán és az ...
A Magyar Telekom közzétette rövid- és középtávú előrejelzéseit A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU and Bloomberg: MTELEKOM HB), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Társaság a budapesti székházában tartott befektetői prezen...