Amerika és Izrael egyeztetett Szíriáról és Iránról

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint az együttműködés töretlen marad.

2019. január 1. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Veszélyes játszmába kezdtek a lengyelek elárulják Berlint, Brüsszelt és Teheránt Elképesztő szintű az iráni politikai felháborodás Varsó azon lépése kapcsán, hogy helyszínt ad egy Irán-ellenes globális konferenciának. A lengyelek döntése óriási pofont jelent Berlin, Párizs és az E...

Két tűz között Lengyelország Irán és Kína miatt Mike Pompeo múlt pénteken jelentette be, hogy a jövő hónapban közel-keleti konferenciát szerveznek Varsóban a békéről, stabilitásról, szabadságról és biztonságról.
Nem állt pályára Irán műholdja A Pajam kudarca után a Dúsztival próbálnak majd környezeti adatokat gyűjteni.
A lengyel külügyminisztérium visszautasította az iráni bírálatot Februárban Varsó ad otthont egy Irán szerepére fókuszáló, miniszteri szintű nemzetközi tanácskozásnak.
Miniszteri szintű csúcstalálkozó lesz Lengyelországban Iránról Az Egyesült Államok februárban miniszteri szintű csúcstalálkozót szervez Lengyelországban Irán szerepéről a Közel-Keleten - jelentette be Mike Pompeo amerikai külügyminiszter pénteken a Fox televízión...
Pompeo: februárban miniszteri csúcstalálkozó lesz Lengyelországban Iránról Több tucat országot hívnak meg.

Nem akármit követelnek Erdoganék - újra válságban az amerikai-török viszony A törökök azt követelik a Pentagontól, hogy adja át az Észak-Szíriában üzemeltetett 22 amerikai bázist. Washington és Izrael számára az igazi kérdés, hogy Irán befolyása csökkenjen Szíriában és a tága...
Irán elismerte, hogy fogva tartanak egy amerikai veteránt Michael White minden bizonnyal az első amerikai állampolgár, akit Donald Trump elnökségének ideje alatt vettek őrizetbe.
Hollandia szerint Irán felelős két állampolgára hollandiai megöléséért Terroristák voltak, vagy sem az áldozatok, de ennek semmiképpen sem ez a módja.
Carlos Queiroz válogatottja öt gólig jutott az Ázsia-kupa-meccsen Irán már a félidőben eldöntötte a találkozót.
Irán Oroszországgal közös haditengerészeti gyakorlatra készül a Kaszpi-tengeren Közös haditengerészeti gyakorlatra készül Irán és Oroszország a Kaszpi-tengeren idézte a Mehr félhivatalos iráni hírügynökség az iráni haditengerészet parancsnokát.
Irán hadihajókat küld az amerikai partok közelébe Márciusban indulnak hajók az Atlanti-óceánra.