Amerika és Izrael egyeztetett Szíriáról és Iránról

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint az együttműködés töretlen marad.

2019. január 1. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több iszlám ország is elítélte Trump döntését Trump elismerte Izrael fennhatóságát a Golán-fennsík felett.

A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Az Egyesült Államok hétfőn elismeri Izrael fennhatóságát a Golán-fennsík felett Ezt az izraeli külügyminiszter jelentette be a Twitteren.
Az EU nem ismeri el Izrael fennhatóságát a Golán-fennsík felett Az Európai Unió álláspontja nem változott, továbbra sem ismeri el Izrael Golán-fennsík feletti fennhatóságát - jelentette ki egy uniós szóvivő pénteken Brüsszelben
Trump: Itt az ideje, hogy az USA elismerje Izrael szuverenitását a Golán-fennsíkon A bejelentés fontos lehet Netanjahunak pár héttel az izraeli választások előtt.
Izraeli, magyar gazdaság - dimenzióváltás Magyarország és Izrael gazdasági, kereskedelmi és befektetési kapcsolatai dinamikusan bővülnek, és az izraeli vállalatokkal folytatott együttműködés nagy segítséget jelent a magyar gazdaság dimenz...

Irán és Törökország közös támadást indít a kurdok ellen Ez az első közös akció a Kurdisztáni Munkáspárt ellen.
Úgy néz ki, Hollandia nyeri majd az idei Eurovíziót A Eurovisionworld.com tavaly ilyenkor helyesen jósolta meg Izrael győzelmét, most a hollandoknak kedveznek, Pápai Jocit a 31. helyre várják.
Izrael szerint a Hezbollah Szíriában kezdett katonai szervezet kiépítésébe Szírián belül is a Golán-fennsíkon, Izrael határán. A Hezbollah gyakorlatilag Irán hadereje.
Allah óvjon, Sargentini! Sargentini régi és elkötelezett harcosa a palesztin ügynek, szervezett már fegyverembargót Izrael ellen, hisztériázott, hogy a zsidó állam dettó olyan, mint az Iszlám Állam. Sargentini persze nem ingy...
Netanjahu szerint Izrael nem minden polgárának állama A miniszterelnök az izraeli arabok elleni hergeléssel hangol a közelgő választásra.
Az amerikai történelem legnagyobb politikai botránya Amerikai történészek szerint már csupán az alapján is, amit eddig megtudtunk Donald Trump és stábja ügyeiről, ez a botrány durvább a Watergate-nél, az Irán-Contránál és még Warren Harding korrupt hiva...