Munkácsy-kiállítás nyílik januárban Szolnokon

Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója alkalmából kiállítást rendeznek a festő alkotásaiból január 12-től április 7-ig a Szolnoki Galériában, ahol februártól egy Magyarországon eddig nem látható Munkácsy-kép is megtekinthető lesz közölte a Tisza-parti város polgármestere a kiállítás csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2019. január 3. 22:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rendőrkézen a betörőbanda Akciófilmbe illő jelenettel is felér, ahogy elfogták egy négyfős betörőbanda tagjait a rendőrök. A férfiak leginkább Szolnokon, de más megyékben többnyire lakótelepi lakásokat törtek fel, ahonnan karó...

Emeletes vonatok állnak forgalomba Magyarországon Kétemeletes motorvonatok jelenhetnek meg Magyarországon 2019 végén; a járműveket fehérorosz-magyar együttműködésben építik: a Stadler svájci vállalat részben Minszkben, részben pedig Szolnokon, majd.....
Vonat és autó ütközött Szolnoknál A Szolnok-Tiszakécske szakaszon vonatpóló buszok viszik az utasokat, amíg helyre nem áll a rend.
A Donnál elesett hősökre emlékezik az ország A kiemelt programok mellett még számos kisebb emléktúra is lesz Jász-Nagykun-Szolnok, Békés és Győr-Moson-Sopron megyékben.
Romlik a levegőminőség, ezeken a településeken van baj Tovább nőtt a légszennyezettség több hazai városban; mindenhol a kisméretű részecske (PM 10) a domináns légszennyező anyag. A levegőminőség már Nyíregyházán, Szolnokon, Egerben, Miskolcon,...
Fotó: Szolnokon is feltűnt a hóban az O1G Szerda este taposták bele a hóba az egyezményes jelet az Időkép kamerái előtt.

A magyar csapatok közül csak a Fradi nyert a férfi vízilabda BL-ben Harmadszor játszott döntetlent a Szolnok, nagy verést kapott az Eger.
Hármas karambol Szolnokon, többen megsérültek Rendőrök irányítják a forgalmat.
Vidéken is tüntettek a rabszolgatörvény ellen A rabszolgatörvény ellen tüntettek ellenzéki pártok és szakszervezetek szombaton Szolnokon és Debrecenben.
Vidéken is demonstráltak a munka törvénykönyvének módosítása ellen Szolnokon és Debrecenben is tüntettek.
Oszlopnak hajtott egy autó Szolnok belvárosában A baleset a József Attila úton történt.
Egy csatorna miatt tört el a ló lába Belecsúszott a csatornába, majd eltört a lába egy lónak, amely egy fogatot húzott Szolnokon. A lovaskocsit egy autó akarta megelőzni az úton, amitől a ló annyira pánikba esett, hogy ráugrott egy hiány...