Munkácsy-kiállítás nyílik januárban Szolnokon

Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója alkalmából kiállítást rendeznek a festő alkotásaiból január 12-től április 7-ig a Szolnoki Galériában, ahol februártól egy Magyarországon eddig nem látható Munkácsy-kép is megtekinthető lesz közölte a Tisza-parti város polgármestere a kiállítás csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2019. január 3. 22:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiürítették a Szolnok Plázát Kiégett egy szeméttömörítő gép, de a füst nem jutott be az üzlettérbe.

Még mindig késnek a vonatok Budapest-Debrecen-Záhony vonalon a bozóttűz miatt A bozóttűzben Abony és Szolnok között megrongálódott a biztosítóberendezés kábele.
Bozóttüzek miatt nem járnak a vonatok Cegléd és Szolnok között Jelentősen hosszabb menetidővel kell számolniuk az utasoknak.
Lelkileg összetört a kosáredző, aki szemtanúja volt két rendőr elütésének A szerdai meccset kihagyja a Szolnok edzője, aki a sokk miatt hazautazott a családjához.
Vízilabda BL - hiába küzdött nagyot a Szolnok Fontos pontokat vesztettek.
Több mint száz autóvezető nem használta a biztonsági övét Szolnokon A passzív biztonsági eszközök használata azonban életet menthet.

Lélekben meghalok majd, de visszavonulok A Szolnok olimpiai bajnok pólósa befejezi.
Rejtélyes holttestet találtak Már októberben meghalhatott az a beteg nő, akinek a maradványait borzalmas állapotban találták meg a rendőrök Szolnokon pár nappal ezelőtt. A nő skizofrén volt és miután szülei meghaltak, egyedül mara...
Drónok kockázata - honvédelmi tanácskozás Az újonnan érkező helikopterek jelentőségét elemző és a drónok jelenlétét kontrolláló intézkedések adták az alapját a Szolnokon megrendezett repülésbiztonsági konferenciának
Leszedték az eltört rézkakast Több napos próbálkozás után sikerült leszedni az eltört rézkakast Szolnokon. A református templom tornyáról még múlt hét pénteken az erős szél törte le a szimbólumot. Egy vékony drót tartotta csak. A ...
Elfogadták Szolnok költségvetését A város 32 milliárd forintból gazdálkodhat.
Vízilabda BL - magabiztosan verte német vetélytársát a Szolnok Létfontosságú volt a három pont.