Tőkés László EP-képviselőként is meglátogatta a terrorizmus miatt elítélteket

Korábban magánemberként látogatta meg a két bebörtönzöttet.

2019. január 4. 16:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Drónok zavarják a légi közlekedést 2018-ban tizenhárom drónészlelésről szóló jelentés érkezett a repülőgépek személyzetétől.
Ez igen! Rangos nemzetközi díjat nyert a miskolci fényvillamos Óriási elismerésben részesült a jármű.
Zsiday: 2020-tól megállhat a lakásárak emelkedése Érdemes-e tövig nyomni a gázt vagy készítsük a lábunkat a fékre? Nagyot ment az ingatlanpiac az elmúlt években az alacsony kamatkörnyezetnek köszönhetően, de vajon mit hoz a jövő, ha elindulnak...
Brutális sor kígyózik a belvárosban: fotókon az őrület Darabonként ezer forintért bárki hazaviheti a Corvin Mozi régi székeit....
Megkínozták a forgatáson: nem moshatott hajat a Trónok harca színésznője Igen, pont olyan gusztustalan volt, ahogy képzeli.
Mennyire féltsük a közösségi oldalakon lévő adatainkat? A személyes adataikkal visszaélést elszenvedők negyede már törölte is profilját valamelyik közösségi média felületről.

Elhalasztották Tőkés László perét Március 8-ára halasztotta Tőkés László EP-képviselő perében a péntekre elrendelt tanúmeghallgatást a bukaresti táblabíróság, mivel a kirendelt hivatalos tolmács nem jelent meg, és így a magyarorsz...

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Izraeliţii din Ungaria cer suspendarea căutărilor rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării Budapesta, joi, 17 ianuarie 2019 (MTI) - Uniunea Comunităţilor Religioase Evreieşti din Ungaria (Mazsihisz) consideră că nu îşi au rostul căutările rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării ún 1944-45, iar planul transportării osemintelor în Israel le-a răscolit comunitatea, motiv pentru care preşedintele organizaţiei a adresat o scrisoare ministerelor de interne ungar şi israelian cerând suspendarea căutărilor "care nu au nicio motivaţie".