Karácsony Gergely elindul a főpolgármesteri posztért

Zugló polgármestere ezt Gulyás Márton online műsorában jelentette be.

2019. január 4. 19:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Karácsony Gergely: Akár a légiforgalom korlátozásával is, de a légtérzajt csökkenteni kell A légtérzaj csökkentését kéri Zugló polgármestere a Kormánytól. Karácsony Gergely a XIV. kerületben élők testi és lelki egészséghez való jogának biztosítását várja el a kormányzattól, ennek garantálá...

Szigorúbb szmogrendeletet szeretne Karácsony Gergely A jelenleginél szigorúbb szmogrendeletet szeretne megválasztása esetén a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje.
Karácsony Gergely át akart mászni egy kerítésen, aztán inkább mégsem Kampányol a párbeszédes főpolgármester-jelölt.
Programja nincs, mégis főpolgármester akar lenni Konkrét elképzelés, ajánlat nélkül kér támogatást főpolgármester-jelöltségéhez Karácsony Gergely derül ki a Párbeszéd társelnökének a Hvg.hu-nak adott interjújából.
Karácsony Gergely munkát ajánlott az ellenzékisége miatt elutasított álláskeresőnek Zuglóban mindig kell ember.

Karácsony Gergely is elindul a főpolgármesteri székért Az MSZP-Párbeszéd tavalyi miniszterelnök-jelöltje elindul a baloldali előválasztáson.
A nap legfontosabb hírei – 2019. január 4. Megvágják a taopénzeket, Karácsony Gergely bejelentkezett főpolgármesternek.
Karácsony lehet Tarlós kihívója Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke péntek este jelenti be hivatalosan, hogy elindul a fővárosi előválasztáson tudta meg a Népszava.
A törvényben nem az van, amiről a tüntetők percenként rikácsolnak Lényegében nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés munkájában Karácsony Gergely, a XIV. kerület polgármestere - mondta Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) az M1 aktuális csatorna szerda reggeli m...
Fidesz: Karácsony Gergely nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés munkájában Tavaly február óta csak ötször volt végig jelen az ülésen, 11-szer csak néhány napirendi pontra ment be, kifogásolja Kovács Balázs.
Soros álciviljei szerveznek sztrájkot A Soros-pártolta Gulyás Márton által alapított Humán Platform szombati akciója mellett mindenki kiáll az ellenzéki térfélen. Gyurcsány Ferenc ismét harcba hívja minden hívét a kormány ellen.