Karácsony Gergely elindul a főpolgármesteri posztért

Zugló polgármestere ezt Gulyás Márton online műsorában jelentette be.

2019. január 4. 19:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fiala János élő adásban követelte, hogy Karácsony Gergely rendezze felé a tartozását Azt üzente, hogy ha nem fizetik ki, akkor olyat mond, amit nem szokott. Zuglóból pedig visszaszóltak, hogy örüljön, hogy a fideszesek időben utalnak.

Závecz Puzsérról: "A trágárságra nem kívánok reagálni" Závecz Tibor szerint Puzsér Róbert is potens jelölt, de Karácsony Gergely integratív képessége jelenleg nagyobb az ellenzéki oldalon.
Puzsér Róbert ismét új ellenzéket hirdetett, Gyurcsányt kirakná A humorista szerint Karácsony Gergely is akadálya egy erős ellenzék kialakulásának, hiszen Gyurcsány mellől érkezett.
Az EP-választással egy időben tartana népszavazást Karácsony Gergely A Római-partra tervezett gát ügyében tartana népszavazást.
Megérdemlik egymást Karácsony Gergely és eszmetársai.
Puzsért nagyon kiakasztja Závecz hallgatása Szerinte azt kellene mérnie, mit szólnak a budapestiek ahhoz, hogy Karácsony Gergely kiszolgálja a nagykoalíció parkolási maffiáját.

100 fát vágattak ki Zuglóban A lakók tiltakozása és az egyeztetések ellenére több tucat fát kivágtak Zuglóban a Pillangó park felújítása miatt. A park átépítését a Karácsony Gergely vezette önkormányzat már évek óta tervezte. A c...
Takarodjon el a halál f@szára - írta Puzsér Róbert Závecz Tibornak A főpolgármesterjelölt-jelölt a Facebookon rontott neki a közvélemény-kutatónak, meghökkentő trágárságokkal gyalázva őt azért, mert a kutatások szerint Karácsony Gergely lenne esélyesebb Tarlós ellen.
Karácsony sem tud helyesen írni Több ellenzéki politikusnak is kihívást jelent a helyesírás. Kiderült, hogy nem csak Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó nem tudja a magyar nyelvtan szabályait, hanem Karácsony Gergely sem. A zug...
Megszavaztatták az olvasókat: elítélik Karácsony Gergely náci mentegetését Kíváncsiak voltak követőik véleményére, akik egyértelmű jelzést küldtek: vállalhatatlan a politikus Jobbik-mentegetése.
Orbán főellensége elmondta az MSZP-nek, mi lenne a legfontosabb Az MSZP kongresszusán a szokásos orbánozáson kívül Karácsony Gergely egy javaslatot is tett a korrupt kormányok megregulázására.
Arcod, amikor Orbán megvalósítja, amit terveztél, és rájössz, hogy mégsem volt olyan jó ötlet Munkában a Youtube-ellenzék. Vona Gábor közel került ahhoz, hogy kimondja, hála istennek, hogy nem nyert a Jobbik 2018-ban, Gulyás Márton pedig magára vállalta a nagy közéleti tabut.