Letartóztatták Rooney-t, részegen káromkodott a reptéren

115 fontjába került a csatár akciója.

2019. január 6. 19:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Annyira idegesítette a kőbányai pályaudvart elborító szemét, hogy inkább kitakarította A BKV szerint nem ők tehetnek róla.
Srí Lanka mesterséges esővel kísérletezik A tesztet a sziget teatermesztő hegyvidékén végezték, ahol a legtöbb vízi erőmű is található.
Cindy Crawford 17 éves lánya tükörszelfizett, fontos üzenettel Mondjuk, az üzenet rá is vonatkozik.
Addig szórakoztunk, hogy NB I. lett belőle Az idei kosárlabda-bajnokság meglepetéscsapata a Jászberény, ami a 2000-es évek elején egy baráti társaság hobbista klubjaként indult. Kevés pénzből jutottak a legjobbak közé. Meccseiken még a hónapok óta sérülteknek is ováció jár.
Búcsúzott az Újpest, döntős a Csíkszereda a magyar hokiligában Az Újpest hosszabbítás után 5-4re kikapott idegenben.
Judgment - a kinézetét és a japán hangját is lecserélik a drogfogyasztással vádolt színész karakterének A SEGA fontos változásokat eszközöl a játék nyugati verziójában, és ideiglenesen el is tüntette a szereplőt ábrázoló anyagokat.

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.
Új-Zéland két percre elnémult Több ezren gyűltek össze a vérengzés egyik helyszínén.