2102-ben fog egy magyar nő annyit keresni, mint egy férfi

Több európai országban kb. 20 év múlva lesznek azonosak a bérek. Nálunk ennél sokkal több időre lesz szükség.

2019. január 7. 10:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Cindy Crawford 17 éves lánya tükörszelfizett, fontos üzenettel Mondjuk, az üzenet rá is vonatkozik.
Addig szórakoztunk, hogy NB I. lett belőle Az idei kosárlabda-bajnokság meglepetéscsapata a Jászberény, ami a 2000-es évek elején egy baráti társaság hobbista klubjaként indult. Kevés pénzből jutottak a legjobbak közé. Meccseiken még a hónapok óta sérülteknek is ováció jár.
Búcsúzott az Újpest, döntős a Csíkszereda a magyar hokiligában Az Újpest hosszabbítás után 5-4re kikapott idegenben.
Judgment - a kinézetét és a japán hangját is lecserélik a drogfogyasztással vádolt színész karakterének A SEGA fontos változásokat eszközöl a játék nyugati verziójában, és ideiglenesen el is tüntette a szereplőt ábrázoló anyagokat.
Túl drága az oroszoknak a beígért hiperszonikus rakéta A nukleáris fegyver bármilyen messzire elrepül, de eddig 35 kilométer volt a leghosszabb útja.
A csehek szerint nem sikerült integrálni a muszlimokat a nyugatnak A budapesti migrációs konferencián felszólalt cseh szakértő szerint óvatos bevándorlási politikára van szükség.

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Momentumos is bekerült az Európa-csapatba Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberális pártcsalád (ALDE) Brüsszelben.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.