2102-ben fog egy magyar nő annyit keresni, mint egy férfi

Több európai országban kb. 20 év múlva lesznek azonosak a bérek. Nálunk ennél sokkal több időre lesz szükség.

2019. január 7. 10:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Néha megáll az ész és megáll a kéz A magyar kéziválogatott társkapitánya szerint a dánok fantasztikus kapusa vert meg minket.
19 January 2019: Protest against the Overtime Act in Hungary
Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.
A Ferrari ismét szerződésben egy Schumacherrel Enzo Fittipaldi és Giuliano Alesi is az akadémián.
Garázdasággal gyanúsítják az Echo TV stábjával kötekedő tüntetőt Egy másik tüntetőt pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt állították elő.
A szemetet még nem kell kivinnie, de Trumpnak le kell mondania a friss virágokról

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.